Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Cursus: Aura, Chakra’s en Healing met Daan Akkerman

oktober 12 - november 3

€495

Door een van mijn consulten in 2009 leerde ik Jelske van Zuijlen kennen, zij is nu coördinatrice van het Yoga Centrum ‘NovaStrada’ in Roden. In dit centrum worden al sinds jaren op geheel ecologisch verantwoorde wijze trainingen georganiseerd door allerlei spirituele leraren uit geheel Nederland. De ideologie sprak mij direct aan.

Leven in en met de natuur zonder deze te schaden en het liefst nog iets toe te voegen.

Ik heb daarom 28 en 29 september (1e weekend) & 12 en 13 oktober (2e weekend) 2019 een cursus georganiseerd om daar op die prachtige locatie in Roden twee hele weekenden een cursus aura, chakra & healing te geven. De gehele tijd, dus 4 dagenlang, zal er met voldoende pauzes en tijd voor wandelingen, een unieke cursus door mij worden geven, met geweldige meditatie en paranormale technieken maar daarover straks meer. Er is voortdurende koffie, thee en water tijdens de cursus, en tussen de middag een uitgebreide lunch uiteraard geheel ecologisch biologisch bereid, tijdens de cursussen zijn koffie/thee/water ook allemaal biologisch en bij het geheel inbegrepen.

 

De cursusdagen beginnen om tien uur ’s ochtends tot vijf uur ’s middags met voldoende pauzes tussendoor en een lunch rond één uur ’s middags van een uur middagpauze.

Waarom ik deze cursus geef…

In deze vier dagen (twee weekenden) zal ik mijn uiterste best voor je doen, jouw spirituele kennis te vergroten en jouw chakra’s, aura te reinigen, Kundalini te activeren en je paranormale, spirituele technieken te leren, zodat je eindelijk een echte doorbraak in jouw spirituele groei kunt ervaren. Waarom er tientallen jaren over doen om een beetje vooruitgang te hebben in je spirituele groei, dat is niet meer nodig. Jezelf verdrinken in vage onpraktische boeken of naar onpersoonlijke audio cursussen luisteren. Nee, dat is het echt niet. Wat als veel van de informatie die je kreeg ook nog eens fout was? Of wat als de mensen die je dit leerden geen enkele praktische ervaring hadden. Geloof me, jammer genoeg het gebeurd telkens weer.

Als je iets zou willen leren… het echt zou willen doorgronden, wat zou je dan liever doen?

Het boek lezen van een expert op dat vlak, of…
De expert meenemen en hem helemaal ondervragen tot hij je alles heeft verteld, dat jij wou weten over jouw favoriete onderwerp? Het is natuurlijk veel beter de informatie te krijgen direct van de persoon met praktische ervaring, dan er over te lezen en het zelf proberen uit te zoeken. En dat is niet anders voor wat betreft spirituele groei of het ontwikkelen van jouw paranormale vaardigheden. Je kunt een hoop theoretische boeken kopen en het allemaal zelf proberen uit te vissen… of je kunt naar de expert zelf toe gaan en horen wat hij gebaseerd op ervaring te zeggen heeft, live en geheel persoonlijk. Ik kan nu 4 dagen met jou persoonlijk samenwerken, al je vragen beantwoorden en je persoonlijk begeleiden in jouw ontwikkeling

Dat zou je een heel stuk verder brengen. Toch?

 

Vierdaagse Cursus (twee weekenden)

*Aura, Chakra Activatie en Reiniging, *Aura en Chakra Healing en Reading, *Reconnection en Disconnection, *Aura & Chakra Meditatie, *Intuïtieve Ontwikkeling en *Ontwikkeling Paranormale Vermogens.

Cursus programma:

Chakra & Aura Activatie (1e dag ’s morgens, 1e weekend)

Het programma begint ’s morgens rond tien uur met een voorstel ronde met daarna een persoonlijk ritueel voor elke deelnemer waarin jouw Chakra’s en Aura worden geactiveerd en schoongemaakt. Dit zal jouw chakra’s toelaten meer spirituele energie op te nemen en zal je spirituele ontwikkeling versnellen. Dit is cruciaal voor later in deze training.

Tijdens de cursus zullen jouw chakra’s schoon worden gemaakt. Je zult ook leren hoe je de chakra’s zelf kunt zuiveren. Het is belangrijk om de chakra’s schoon te houden omdat in schone chakra’s zuivere energie gemakkelijker kan worden opgenomen. Dit beschermt je eveneens tegen negatieve invloeden.

Reiniging van het energetisch lichaam. Dit maakt het je makkelijker om contact te maken met het geestelijke en maakt je ook rustiger van binnen.

Schoonmaken van de aura. Hierbij wordt je aura gezuiverd van alle negatieve elementen. Dit vormt tegelijk ook een energetische bescherming. Dit alles wordt nog wel een paar keer herhaald tijdens de gehele cursus.

Aura & Chakra, Healing en Reading (1e dag ’s middags, 1e weekend)

De middag begint met een uitgebreide lezing over de werking van de aura en chakra’s. Een en ander wordt nader verklaard met ondersteunende tekeningen. Daarom is het raadzaam een blocnote of iets dergelijks mee te nemen. Ik maak deze dag ook gebruik van een powerpoint-presentatie en meditatieve muziek. Ik stuur iedereen na de cursus een schriftelijk verslag van de cursus. Maar over dit gedeelte kunnen tussendoor later in de cursus delen ook nog altijd vragen worden gesteld.

Aura & Chakra, Healing en Reading (2e dag ’s morgens, 1e weekend)

Op deze dag begint het praktische gedeelte, waarin je de gelegenheid wordt geboden ook zelf een aura te zien (de een heeft hiervoor meer feeling dan de ander). Ook kundalini meditatie en aura, chakra meditatie is onderdeel van de workshop “Aura’s, Chakra’s & Healing’ want door meditatie kunnen de chakra’s beter gevoeld en “gestimuleerd” worden.

Aura & Chakra, Healing (2e dag ’s middags, 1e weekend)

Het onderdeel ‘Healing’ van de cursus, wordt op deze dag behandeld. Je leert jezelf maar ook anderen te healen via het causale deel van de aura. Dankzij de informatie uit de vorige cursusdelen leer je chakra’s te openen bij jezelf en bij anderen en de “geestelijke accu” weer op te laden. De dag wordt afgesloten met meditatie en reinigingstechnieken.

Aura, Chakra Reading en Meditatie (3e dag ’s morgens, 2e weekend)

Deze ochtend leer je de aura te zien, maar ook te readen. Je leert op deze dag, ook te schouwen in vorige levens. Dit wil zeggen dat als je in de aura van iemand kijkt ook beelden kunt krijgen van die persoon zijn vorige existenties. ook hoe je een aura kunt waarnemen en hoe je chakra’s kunt waarnemen. Je kunt dit ook nog allemaal praktisch oefenen, later als je weer thuis bent. Maar ik zal deze dag ook aandacht besteden aan meditatie en kundalini oefeningen. Aura bescherming technieken en energetische huisreiniging technieken.

Reconnection & Disconnection (3e dag ’s middags, 2e weekend)

We zijn allemaal geïncarneerd dat staat vast, anders waren we niet op deze aarde. Esoterisch gezien zijn we allemaal geïncarneerd met één of meerdere opdrachten, leerschool ofwel karma. Maar kennen we onze opdracht wel? Of zijn we al heel lang van het ‘pad’ af? Zo ja, hoe komen we weer op dit pad? Hoe verbinden we ons weer met onze oorspronkelijke opdracht? Ik zal je door een korte meditatie kennis laten maken met jouw oorspronkelijke opdracht. Meestal krijgen we in het leven ook tegenwind van mensen, waarvan wij vinden dat die het niet zo goed met ons voor hebben. In het Engels noemt men dit de ‘opposite soul’. Eigenlijk wil de ‘opposite soul’ ons een les leren en is het net een spiegel.
Als wij onze les geleerd hebben, kunnen wij deze mensen in feite loslaten. Maar meestal gebeurt dit niet en blijven we steeds maar dezelfde type mensen tegenkomen die ons steeds weer dezelfde problemen opleveren. In een korte disconnection meditatie zal ik jou het mogelijk maken jouw ‘opposite soul’ los te laten, nadat je de les van deze persoon hebt begrepen.

Intuïtieve Ontwikkeling & Ontwikkeling Paranormale Vermogens (4e dag, 2e weekend)

Deze laatste dag leer je ‘diagnosticeren’ door middel van foto’s te ‘lezen’ of via klachtomschrijving van personen de achterliggende oorzaak te herkennen. Ook leer je deze dag om via paranormale weg, contact te maken met jouw Gids of Beschermengel. Het thema intuïtieve ontwikkeling komt nu uitgebreid aan bod. Het in contact staan met de geestelijke wereld om op die wijze met de geestelijke wereld te communiceren om zo ook anderen te helpen. Ten slotte gaan we elkaar healen, om te zien of we praktisch nu de healingsmethoden kunnen toepassen. We sluiten deze cursus af met een uitwisseling van ervaringen en een uitgebreide sluitingsmeditatie.

Over: Daan Akkerman

Aura Chakra Reader en (trance) Medium; Aura en Chakra Healer

Zijn hele leven ziet hij aura’s bij planten, dieren, mensen. En al vroeg leerde hij zo de verschillende stemmingen en karakters van mensen kennen. Als kind zag Daan daar de leuke kanten van: aan de hand van de kleuren die om de juf hingen, wist hij hoe haar stemming was en wanneer hij haar het beste iets kon vragen. Later echter kwamen ook de lastigere kanten van deze gave naar boven. Niet iedereen bleek immers te ervaren wat hij zag en zei. Op een gegeven moment moest hij zelfs van zijn ouders bij de oogarts langs. ‘Misschien ziet Daan wel te veel’, was de diagnose. “Dit is altijd zo gebleven, al kan ik het inmiddels uitschakelen”, vertelt Daan lachend. “Als ik langs iemand heen kijk, zie ik de structuur en kleuren van de aura. Of ze open, dicht, licht of donker zijn; dit geeft veel informatie over iemand.

 

” Uitspraak van Daan: ’Het licht neemt toe in de wereld, maar de hardheid van de duisternis groeit ook. Dit is een teken dat er iets naar een hoogtepunt gaat …’

CURSUS AURA, CHAKRA’S EN HEALING

Deze cursus is tot stand gekomen door jarenlange ervaring in het lezen van aura’s en chakra’s door (trance) medium/paragnost Daan Akkerman. In deze cursus wordt ingegaan op de relatie tussen ziekte, geest en lichaam. Kortom wat wil ziekte ons nog meer zeggen behalve dat we uit balans zijn geslagen. Hoe kunnen we weer in balans komen? Hoe kunnen we onszelf en anderen genezen? Deze cursus is vooral ook gericht op de ontwikkeling van de mensheid in de nieuwe tijd het z.g. Aquarius tijdperk waarin de mens zich ontwikkeld van 7 naar 13 chakra’s en daardoor veel sensitiever is dan
vroeger. Ook het thema; ‘intuïtieve ontwikkeling’ wordt uitgebreid besproken en er wordt met verschillende behandelwijzen en meditatie technieken geoefend.

Wat is een aura en wat zijn chakra’s?
De aura is het energieveld om ons heen dat alleen waargenomen kan worden door een speciale camera of een helderziende. Voor mensen die nog nooit een aura hebben gezien, kan die het beste worden voorgesteld als het verstrooide licht dat men om een kaarsvlammetje ziet. De aura is een spiegel van ons ‘innerlijk zijn’. Afhankelijk van bijvoorbeeld het aantal levens dat we achter de rug hebben en de geestesgesteldheid (op een bepaald moment en gedurende ons hele leven) kan een aura groot of klein zijn, ijl of juist heel compact, stilstaand of bewegend, etc. De aura is ook gevoelig voor invloeden uit de omgeving. Globaal gezien bestaat de aura uit twee lagen. De laag die het dichts bij het fysieke lichaam zit, is de laag die van moment tot moment kan veranderen, terwijl de laag eromheen veel meer zegt over de persoon in kwestie. Ook elke kleur in het veld van de aura vertegenwoordigt een bepaalde betekenis. Tijdens de workshop worden de betekenissen uitgebreid behandeld. Chakra’s zijn energie-opnamepunten in de aura en dat zijn er 13, te weten:

 1. Stuitchakra (aarde-energie)
 2. Sacraal chakra (kundalini)
 3. Chipunt (seksualiteit)
 4. Miltchakra (vitaliteit)
 5. Plexus solarus (emoties)
 6. Hartchakra (de onbaatzuchtige liefde)
 7. Christuschakra (universele liefde)
 8. Keelchakra (communicatie)
 9. Derde oog (visualisatievermogen)
 10. Kroonchakra (intuïtie)
 11. Eerste ring (wit)
 12. Tweede ring (zilver) 3e dimensie
 13. Derde ring (goud) 4e dimensie ◦
 14. Boven de 3e ring (het onnoemlijke) 5e dimensie

 

Data: 28 en 29 september 2019 (deel 1 en 2) & 12 en 13 oktober 2019 (deel 3 en 4)

Tarieven/ Betalingswijze: 
• 4-daagse cursus € 495,- (incl. uitgebreide biologische lunch, koffie, thee etc.)

De cursusdagen beginnen om 10 uur en eindigen rond 17.00.

Aantal deelnemers van 10 tot max. 15 personen

50% van het cursusgeld € 240,00 dient minimaal 1 week van te voren op bankrekening NL50 ABNA 056532944 t.n.v. D. Akkerman gestort te zijn onder vermelding van uw naam en cursus data, een en ander i.v.m. de doorgang van de workshop.
De annulering kosten zijn € 60, – Wanneer een deelnemer voortijdig de cursus verlaat is wel het hele cursusbedrag verschuldigd. Tijdens de workshop wordt het volgende materiaal gehanteerd:

* ‘Licht op de Aura’ Auteur: Barbara Ann Brennan, ISB8N 90230 0731X
* ‘Ziekte, Karma de Weg naar Genezing’ uitgever; Akasha auteur: Daan Akkerman

Informatie en aanmeldingen: maandag t/m vrijdag 9.30-13.00 uur. E-mail: info@daanakkerman.nl, Tel: 06-5310 4794

 

Gegevens

Begin:
oktober 12
Einde:
november 3
Kosten:
€495
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Website:
www.daanakkerman.nl

Locatie

NovaStrada
Aan de Vaart 12
Roden, 9301 ZH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-30041121