Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cursus: Aura & Chakra Healing door medium Daan Akkerman.

augustus 10

€495

Cursus: Aura & Chakra Healing.

In deze 2 weekenden ga je onder leiding van Daan Akkerman aan de slag met het ontwikkelen van je eigen helende vermogens. Je krijgt eerst veel uitleg over hoe het lichaam en haar energiepunten werkt, de Aura, chakra’s en de verschillende methodes om hier invloed op uit te oefenen. Daarna breng je de kennis in de praktijk en ervaar je zelf wat het is om te werken met deze energie punten.

Deze workshop is tot stand gekomen door jarenlange ervaring in het lezen van aura’s en chakra’s door paragnost Daan Akkerman. In deze cursus wordt ingegaan op de relatie tussen ziekte, geest en lichaam. Kortom wat wil ziekte ons nog meer zeggen behalve dat we uit balans zijn geslagen. Hoe kunnen we weer in balans komen?
Hoe kunnen we onszelf en anderen genezen? Deze cursus is vooral ook gericht op de ontwikkeling van de mensheid in de nieuwe tijd het z.g. Aquarius tijdperk waarin de mens zich ontwikkeld van 7 naar 13 chakra’s en daardoor veel sensitiever is dan vroeger.
Ook het thema; ‘intuïtieve ontwikkeling’ wordt uitgebreid besproken en er wordt met verschillende behandelwijzen geoefend.

Wat is een aura en wat zijn chakra’s?
De aura is het energieveld om ons heen dat alleen waargenomen kan worden door een speciale camera of een helderziende. Voor mensen die nog nooit een aura hebben gezien, kan die het beste worden voorgesteld als het verstrooide licht dat men om een kaarsvlammetje ziet.
De aura is een spiegel van ons ‘innerlijk zijn’. Afhankelijk van bijvoorbeeld het aantal levens dat we achter de rug hebben en de geestesgesteldheid (op een bepaald moment en gedurende ons hele leven) kan een aura groot of klein zijn, ijl of juist heel compact, stilstaand of bewegend, etc. De aura is ook gevoelig voor invloeden uit de omgeving.
Globaal gezien bestaat de aura uit twee lagen. De laag die het dichts bij het fysieke lichaam zit, is de laag die van moment tot moment kan veranderen, terwijl de laag eromheen veel meer zegt over de persoon in kwestie.
Ook elke kleur in het veld van de aura vertegenwoordigt een bepaalde betekenis. Tijdens de workshop worden de betekenissen uitgebreid behandeld.

Chakra’s zijn energie-opnamepunten in de aura en dat zijn er 13, te weten:

1. stuitchakra (aarde-energie)
2. sacraal chakra (kundalini)
3. chipunt (seksualiteit)
4. miltchakra (vitaliteit)
5. plexus solarus (emoties)
6. hartchakra (de onbaatzuchtige liefde)
7. christuschakra (universele liefde)
8. keelchakra (communicatie)
9. derde oog (visualisatievermogen)
10. kroonchakra (intuïtie)
11. eerste ring (wit)
12. tweede ring (zilver) 3e dimensie
13. derde ring (goud) 4e dimensie
– boven de 3e ring (het onnoemlijke) 5e dimensie

Een chakra kunt u het beste zien als een bloem die, al naar gelang de omstandigheden, open of dicht kan staan. Is een chakra – bv. de keelchakra – gesloten, dan betekent dat bv. problemen met communiceren, zoals stotteren.
Het mooiste is dus wanneer een chakra open staat. Chakra’s zijn de energiepoorten van kosmos naar mens; wil een mens zich evenwichtig kunnen voelen, dan is het van vitaal belang dat de 13 chakra’s goed zijn geopend. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan! Wat echter ook wel eens voorkomt, is dat een chakra te ver openstaat en de persoon zo een bepaalde tijd blootstaat aan negatieve energie.

Voor meer informatie over Daan zelf kun je kijken op: www.daanakkerman.nl/cursussen

In de praktijk
De workshop begint met een uitgebreide lezing over de werking van de aura en chakra’s. Een en ander wordt nader verklaard met ondersteunende tekeningen en het is dus raadzaam een blocnote of iets dergelijks mee te nemen. Over dit gedeelte kunnen tussen door altijd vragen worden gesteld.

• Daarna begint het praktische gedeelte, waarin u de gelegenheid wordt geboden ook zelf een aura te zien (de een heeft hier meer feeling voor dan de ander).
• Ook meditatie is onderdeel van de workshop “Aura’s, Chakra’s & Healing’ want door meditatie kunnen de chakra’s beter gevoeld en “gestimuleerd” worden.

• Healing wordt in deel vier behandeld. Dankzij de informatie uit de vorige cursusdelen leert u chakra’s te openen en uw “geestelijke accu”weer op te laden.
• De workshop wordt afgesloten met een afsluitmeditatie en een uitwisseling van meningen en ervaringen van de dag.

Data:

10 & 11 augustus en 7 & 8 September.

Tarieven/Betalingswijze: 
• 4-daagse cursus € 495,- (incl. uitgebreide biologische lunch, koffie, thee etc.)

De cursusdagen beginnen om 10 uur en eindigen rond 17.00. Aantal deelnemers van 10 tot max. 15 personen
50% van het cursusgeld dient minimaal 1 week van te voren op bankrekening ABN AMRO 56.53.12.944 gestort te zijn onder vermelding van uw naam en cursus data, een en ander i.v.m. de doorgang van de workshop.
De annulering kosten zijn € 60, – Wanneer een deelnemer voortijdig de cursus verlaat is wel het hele cursusbedrag verschuldigd.

Tijdens de workshop wordt het volgende materiaal gehanteerd:
‘Licht op de Aura’ Auteur: Barbara Ann Brennan, ISB8N 90230 0731X en ‘Ziekte, Karma de weg naar Genezing’ door Meester Lanto/Daan Akkerman Uitgeverij, Akasha

Gegevens

Datum:
augustus 10
Kosten:
€495
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

NovaStrada
Aan de Vaart 12
Roden, 9301 ZH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-30041121