Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lezing ” De tranen van onze voorouders” door Maarten Oversier

2 juli 2015|20:00 - 22:00

€12.50

We leven in een zeer rationeel ingerichte maatschappij, waarin jammer genoeg weinig bekend is over hoe pijnlijke gebeurtenissen die zich in de voorgaande familiegeneraties hebben voorgedaan, doorwerken naar de volgende.

Vooral deze onwetendheid maakt dat we niet beseffen dat we allerlei sluimerende energieën meedragen uit onze families. Energieën die we kennen in emoties zoals verdriet, frustratie, boosheid, zwaarmoedigheid, uitzichtloosheid, drammerigheid, verinnerlijkte schuldbelevenissen enzovoorts. Het is niet zo dat onze voorouders per definitie ‘de oorzaak’ zijn van deze zaken. Dat het echter nooit geuit of verwerkt werd, heeft tot gevolg dat het in de familie ‘opgeslagen’ is. Wie vervolgens incarneert in deze families, kiest er op een bepaald niveau voor om ook deze belastingen mee te nemen in meer of mindere mate. Daar zijn op ‘zielsniveau’ allerlei aanleidingen voor. De lezing is bedoeld om meer besef en inzicht te creëren in deze samenhangen. Om te leren herkennen hoe zaken overgedragen worden en hoe wij daarmee kunnen werken.

Maarten Oversier werkt inmiddels 20 jaar als reïncarnatietherapeut en heeft ruime praktijkervaring opgedaan in het werken met ‘de tranen van onze voorouders’. Vanzelfsprekend levert het werken hiermee niet alleen een bevrijding op, maar ontstaan ook fundamentele inzichten in familie-samenhangen. Maarten heeft diverse leraren gehad, waaronder stamoudsten en medicijnmannen uit de Noord Amerikaanse en Canadese Indiaanse bevolking. Zij vooral hebben hem geleerd over het belang van het werken met de voorouders en het uitdragen van deze kennis in de huidige tijd van immense veranderingen. Maarten geeft al jaren lezingen, trainingen en workshops over deze onderwerpen in binnen en buitenland.

Tijdens deze avond besteden we na de pauze extra aandacht aan de healing van de tranen van onze voorouders oa door prachtige rituele muziek van de indiaanse cultuur.

Het onderwerp mag dan pittig zijn; maar met een dosis humor, moed en hoopvolle perspectieven belooft het een bijzondere avond te worden!

 

Meer informatie vind je op www.maartenoversier.nl

Gegevens

Datum:
2 juli 2015
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€12.50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

NovaStrada
Aan de Vaart 12
Roden, 9301 ZH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-30041121