Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop: Yogadans

juli 6|10:00 - 12:00

€17,50

Abundance yoga nieuwe workshops en cursus!

In deze Yogadans workshops maak je in 2 uur tijd kennis met yogadans en ervaar je de energie van je chakra’s aan den lijve.

Yogadans is een combinatie van yoga en dans in een speelse vorm. De bewegingen en oefeningen die we doen passen bij het karakter van de chakra’s, bijvoorbeeld grondend, verstillend of juist bevrijdend.

In deze workshops gaan we alle chakra’s bij langs aan de hand van een aantal verdiepingsoefeningen (zie voor voorbeelden de ‘full 7 day chakra course’).

 

Abundance yoga biedt workshops en verdiepingscursussen in yogadans en persoonlijke groei door het openen van je chakra’s. Abundance betekent overvloed, van dat waar je hart vol van is. Ontdekken, plezier en verdieping staan voorop, met elkaar en voor jezelf. Je chakra’s zijn energiecentra in je lichaam. Door stuk voor stuk de thema’s van de chakra’s langs te gaan, ontdek je wat ze voor je betekenen en hoe je je energie nog optimaler kan laten stromen. De activiteiten zijn voor iedereen die plezier wil maken en/of zich wil ontwikkelen op persoonlijk vlak of werkgebied (bijv. yogadocenten/coaches). Je hebt geen yogaervaring of specifieke voorkennis nodig. Zowel de fysieke bewegingen als de persoonlijke ontwikkelingsoefeningen kan je doen zoals dit voor jou goed voelt

De workshops zijn los van elkaar te volgen of als combinatie om het totaal te ervaren.

Data
18 mei chakra 1 & 2
8 juni chakra 3 & 4
6 juli chakra 5, 6 & 7

Bijdrage
Geef je je op voor alle 3 de workshops, dan betaal je slechts € 15 per keer (€45 ineens). Bekijk je het liever per keer? Ook helemaal prima! Je betaalt dan €17.50 per workshop.

Contact
Zie voor meer informatie www.abundanceyoga.nl. En neem gerust contact op als je een persoonlijke vraag hebt of gewoon even kennis wilt maken. Om je aan te melden stuur je ook een mail naar info@abundanceyoga.nl of bel 06-33334683.

Voel je welkom!

Hartelijke groeten,
Esther Steffek

Gegevens

Datum:
juli 6
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€17,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://www.abundanceyoga.nl/

Locatie

NovaStrada
Aan de Vaart 12
Roden, 9301 ZH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-30041121