Gastenboek

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

NovaStrada
Average rating:  
 13 reviews
by Saskia on NovaStrada

Na heel veel yoga lessen te hebben gevolgd in mijn leven ben ik terecht gekomen bij Novastrada. Hier ben ik nu bijna een jaar yoga lessen aan het volgen en dat bevalt heel erg goed! Omdat ik onregelmatig werk kan ik niet altijd op dezelfde dag naar yoga, het fijne bij Novastrada is dat je gemakkelijk terecht kan bij een andere les in de week. Ik heb het meest les van Diana en ik vind haar lessen ontzettend fijn! Ook vind ik het een erg gezellige, sfeervolle ruimte. Kortom een echte aanrader.

by Esther on NovaStrada
Esther

Toen ik voor het eerst yoga ging doen bij Novastrada viel alles direct op zn plek. Naast de fijne lessen, waarbij voor ieder wat wils is en de prachtige plek, is het voor mij vooral de sfeer die er bovenuit steekt. Verwelkomend, openminded, gezellig, er staat altijd een kopje thee klaar.. Gewoon fijn.

by Angela Sandker on NovaStrada
Fijne sfeer, prettige ruimte

Het yogacentrum is mooi en rustig gelegen, de eerste keer even zoeken want de entree is aan de achterkant van het gebouw. De ruimte zelf is knus, warme kleuren op de wand en ramen met uitzicht op de tuin. Er is een aparte ruimte waar je thee kunt drinken, vaak wordt er in aanwezigheid van de docent nog even nagepraat. Daar staat altijd een kopje thee voor je klaar als je daar zin in hebt. De docenten zijn heel verschillend maar allemaal prettig en deskundig, evenals Jelske, de stuwende kracht achter Nova Strada. Zij organiseert ook andere activiteiten en laat geregeld haar gezicht even zien.

by Trijnie Tillema on NovaStrada
Yoga

Yoga bij Novastrada bevalt prima. Ik heb les van Diana. Het is zowel ontspannend als inspannend.De sfeer is erg relaxt.
En de omgeving waarin de yoga plaatsvindt is zo mooi!

by leo rijpkema on NovaStrada
power yoga

Dinsdagavond ben ik een trouwe bezoeker van de power yoga les van Jaqulien opvolgster van Birthe. In een warme en bescheiden ruimte oefenen we onder haar uitdagende en stimulerende leiding, maar mét persoonlijke aandacht, houdingen die ik mezelf anders nooit zou zien doen. Elke les is weer een belevenis en toch vertrouwd.

by Petra on NovaStrada

In een sfeervolle omgeving volg ik al een tijdje yoga van Diana. Heel relaxed en fijn . Zelfs als je geen soepel lijf meer hebt kun je het op je eigen tempo doen. Verheug me weer op het nieuwe seizoen.!

by Anonymous on NovaStrada

Toen ik voor het eerst de yoga les op vrijdag bijwoonde dacht ik "hoe zo yoga ontspannend" Ik vond het hard werken maar nu ik door de vakantie van mijzelf en daarna de docent een aantal weken al niets heb gedaan mis ik het enorm. Door de inspanning voel je juist extra de ontspanning de uren na de les. Ik kijk uit naar komende vrijdag als de lessen weer gaan beginnen.

by Anonymous on NovaStrada

Yoga zweverig? totaal niet! Ik ben onervaren op yoga gebied en merk dat de yoga bij novastrada intensief is maar tegelijkertijd ontspanning geeft. Ik leer veel over mijn houding, ademhaling en persoonlijke grenzen.
Met mooi weer zijn de lessen buiten, heerlijk!

by Anonymous on NovaStrada

Het loopt tegen zessen als ik het tuinpad oploop dat leidt naar Galerie Aan de Vaart, een prachtige locatie in Roden, voor de “Kookinstuif met Pepijn”.
In het uur daarna druppelen de andere gasten een voor een binnen.
Voor sommigen is de locatie nieuw, voor anderen al bekend van bv. de Yoga-lessen van NovaStrada of van de Galerie zelf met de prachtige schilderijen van Elly Hardholt en bijzondere inrichtingen.
We worden hartelijk verwelkomd door Jelske en Pepijn van Zuijlen die hun bedrijf NovaStrada onlangs gestart zijn, en ook Elly Hardholt, de eigenaresse van Galerie Aan de Vaart heet ons van harte welkom
Het is een idyllisch plaatje: buiten een lange tafel met een paar mooie boeketten erop, een heleboel stoelen erbij, en en suite een prachtige open keuken die door middel van grote openslaande deuren zo doorloopt vanuit de tuin. Het lijkt wel of we in het buitenland zijn. Ook binnen staat een lange tafel klaar in een kunstzinnige ruimte voor het geval het buiten te frisjes wordt.
De wijn staat al klaar en veel van ingrediënten voor de Kookinstuif zijn al smaakvol uitgestald op een mooi tafeltje.
Alles is biologisch, tot de wijn aan toe.
Best spannend allemaal: wat gaan we koken, en hoe zijn de andere gasten?
Al rondlopend maak ik met iedereen even een praatje en blijkt dat er heel wat moeders met hun dochter zijn. Quality-time….zeggen ze.
En wat is er nu leuker dan samen met je dochter of met je moeder, ’t is maar van welke kant je het bekijkt, een gezellige avond te hebben en lekker te kokkerellen, ideeën opdoen, nieuwe mensen te ontmoeten, bij te kletsen en te ontspannen in goed gezelschap?
Als vanzelf begint een aantal van de gasten onder begeleiding van chefkok Pepijn met de bereiding van het eerste voorgerecht: Zalmtartaar met Mierikswortelmayonaise.
Het ziet er allemaal erg professioneel uit, en na een goede samenwerking kunnen we aan tafel, wel binnen, want buiten wordt het toch te fris.
De borden worden op tafel gezet en het diner kan beginnen. De reakties zijn positief, men is verrast dat men relatief eenvoudig zo’n lekker en mooi uitziend en bovenal gezond voorgerecht kan bereiden. Even onthouden voor thuis……
Wie heeft er zin om mee te helpen met het tweede voorgerecht hoeft niet gevraagd te worden: Pepijn begint rustig aan de volgende gang , en de gasten die er zin in hebben komen vanzelf helpen. Ondertussen schenken de andere gasten nog een glaasje wijn of water in en blijven gezellig aan de tafel zitten praten.
De Rucolasalade met gekarameliseerde peer, walnoot, blauwe kaas en trostomaatjes valt ook zeer in de smaak.
Na een wat langere tussenpose is het dan de beurt aan het hoofdgerecht: een Lintpasta met een saus van biefstuk, groene asperges en broccoli. Alles supervers en biologisch!
Het geheel wordt mooi gedecoreerd op sfeervolle langwerpige borden, zodat het naast het erg lekker was, er ook nog zeer smaakvol uitzag.
De gasten leren elkaar ondertussen steeds beter kennen, en door de wijn wordt het steeds gezelliger aan tafel.
Als dessert heeft Pepijn gegrilde ananas met sorbetijs en slagroom op het menu gezet.
Een prachtige afsluiting, gegarneerd met verse munt!
Waarom gaan we eigenlijk uit eten, terwijl dit veel leuker is!

by Anonymous on NovaStrada

Wat een onvergetelijke avond hebben jullie ons bezorgd, Pepijn je kookt de sterren van de hemell met hele bijzondere producten. We hebben met zijn zessen genoten van verschillende biologische gangen thuis in intieme sfeer. Bedankt!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»