Tarieven

Tarieven:gratis proefles button-03

Bij NovaStrada volg je wekelijks yogalessen voor 39,95 per maand. Door het handige Momoyoga systeem kun makkelijke een les ruilen of inhalen als je een keer niet kunt. Wil je graag vaker lessen volgen dan kun je kiezen voor 2 vaste lessen in de week voor 54,95 per maand.

Wij hanteren geen opzegtermijn! je kunt ten alle tijden je abonnement opzeggen.

Een proefles is gratis en een losse les kost 11,50 euro. Wil je je opgeven voor een proefles boek dan gelijk je gewenste les in het rooster. Kom je er niet uit of is de les vol stuur dan een berichtje via het contactformulier of bel/ app voor overleg met Jelske van Zuijlen, 06-30041121.

Locatie: De yogalessen worden gegeven in de mooie ruimtes van Galerie aan de Vaart in Roden. Aan de Vaart 12,  9301 ZH Roden.

Routebeschrijving: Als je op de ring van Roden rijd vanaf richting Peize of Leek, dan sla je af bij industrieterrein Haarveld. Je houd links aan, je rijdt dan gelijk op een parkeerplaats af. Je hebt het “begin” van de Vaart rechts en een parkeerplaats links. Hier kun je parkeren en dan het betonnen pad met de grote steen volgen tot aan het witte huis. Daar is het. Rij je met navigatie of zoek je eerst op google maps kijk dan op Aan de vaart 12.

Let op! Het is de eerste keer wel even zoeken omdat het pand vanaf de weg niet goed te zien is. Je kunt dan beter op tijd van huis gaan als je niet bekend bent met de locatie.

Meld je aan voor een gratis proefles!