Tarieven

Tarieven:gratis proefles button-03

Wil je na je gratis proefles verder en een volgende les boeken? Dit kan het makkelijkst met de app van PaynPlan. Deze is te vinden in zowel de playstore als de app store. Tevens is het mogelijk om via het lesrooster een les te boeken. Bij het aanmelden kan je aangeven wat voor abonnement je wilt afsluiten:

Reguliere lessen:

Losse les: € 11,50

Doorlopend abonnement met 1 vaste les in de week: € 39,95

Doorlopend abonnement met 1 vaste les in de week en 1 extra losse les in de week: € 54,95

Doorlopend abonnement met 1 vaste les in de week en 2 extra losse lessen in de week: € 64,95

Zwangerschapsyoga:

Proefles: Gratis

Losse les: € 11,50

5-strippenkaart: € 55,- ( 7 weken geldig)

10-strippenkaart: € 105,- (3 maanden geldig) 

 

Alle abonnementen zijn tot één week voor het einde abonnement opzegbaar en je kunt op elk moment instappen.

Voor de abonnementen met met extra losse lessen geld: niet opgemaakte extra lessen kun je niet meenemen naar de volgende week en vol=vol. 

Vaste gemiste lessen kun je via de app in de zelfde week inhalen of na overleg in die maand. 

Kom je er niet uit of is de les vol stuur dan een berichtje via het contactformulier of bel/app voor overleg met Jelske van Zuijlen, 06-30041121.

Locatie: De yogalessen worden gegeven in de mooie ruimtes van Galerie aan de Vaart in Roden. Aan de Vaart 12,  9301 ZH Roden.

Routebeschrijving: Als je op de ring van Roden rijd vanaf richting Peize of Leek, dan sla je af bij industrieterrein Haarveld. Je houd links aan, je rijdt dan gelijk op een parkeerplaats af. Je hebt het “begin” van de Vaart rechts en een parkeerplaats links. Hier kun je parkeren en dan het betonnen pad met de grote steen volgen tot aan het witte huis. Daar is het. Rij je met navigatie of zoek je eerst op google maps kijk dan op Aan de vaart 12.

Let op! Het is de eerste keer wel even zoeken omdat het pand vanaf de weg niet goed te zien is. Je kunt dan beter op tijd van huis gaan als je niet bekend bent met de locatie.

Meld je aan voor een gratis proefles!