Welkom op de site van NovaStrada, een centrum voor Yoga, Persoonlijke ontwikkeling en Verbinding. Lees hier meer over de verschillende vormen Yoga die bij ons worden gegeven. We hebben ervaren docenten met elk hun eigen deskundigheid. Ze kijken graag met je mee welke les het beste bij jou past. 

In de agenda kun je zien wat er op dit moment wordt aangeboden op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling. Het aanbod groeit enorm doordat steeds meer mensen ons centrum weten te vinden en graag hun kennis en inzichten met jou willen delen. 

Voor de kids hebben we een speciaal programma opgezet om ze in verbinding te brengen met zichzelf, de natuur en de wereld om hun heen. Dit doen we door leuke en vooral speelse bijeenkomsten voor ze te organiseren waarin we de seizoenen vieren, yoga houdingen onderzoeken, naar prachtige verhalen luisteren, stil worden of met z’n allen rond het vuur zitten in een spannende ceremonie. 

We ontmoeten je graag ! 

Yoga, waarom eigenlijk?

Yoga…waarom eigenlijk?

Waarom is yoga zo goed voor je? Het zorgt niet alleen voor een lenig en sterk lichaam maar het brengt je ook in balans. Een punt van rust in een druk leven.

Welke vorm het beste bij jou past is heel persoonlijk. We hebben hele actieve lessen maar ook lessen gerichte op herstel van oa Burn-out. 
Lees meer…

Centrum NovaStrada,

Een plek om tot jezelf te komen

Bij NovaStrada organiseren we regelmatig verdiepende Bijeenkomsten, Workshops en Cursussen zoals; Mindfulness, Yogadans en Kinderactiviteiten. 

Lees meer…

 

Wil je op de hoogte blijven van wat we organiseren?

Tarieven

Voor 39,95 per maand volg je bij ons wekelijks yogalessen. Je bent flexibel in je lessen door de handige App waarmee je zelf een les kunt boeken en je hebt geen opzegtermijn! 
Lees meer…

Meld je aan voor een gratis proefles!