Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Basistraining Kriya Yoga

17 mei 2020|10:00 - 16:30

€165

Beoefen meditatie en je zult ontdekken,

dat je een draagbaar paradijs in je hart meeneemt (PY)

 

 

 

Paramhansa Yogananda, bekend van de spirituele bestseller “Autobiografie van een Yogi” bracht de lang geheim gebleven Kriya Yoga, met daarin de meest effectieve meditatietechniek naar het Westen.

Meditatie wordt steeds breder erkend als een belangrijk hulpmiddel op weg naar gezondheid en succes. Het is een spirituele beoefening voor persoonlijke groei, die al duizenden jaren over de hele wereld wordt beoefend met voorspelbare resultaten.

Vele facetten van het leven – zakelijk, relationeel, gezondheid – kunnen worden verbeterd door meditatie. Het helpt o.a. emotionele stress te verminderen, de concentratie te verbeteren en met meer vreugde in het leven te staan. En bovenal ontdek je je hoogste potentieel. Je komt weer in contact met je eigen levensbron.

In deze training leer je de basismeditatie van de Kriya Yoga, onderdeel van de eeuwenoude Indiase Raja Yoga traditie (meditatietraditie). Hierbij wordt gebruik gemaakt van een techniek die de concentratie verhoogt en het denken tot rust brengt. Een ademtechniek brengt de emoties tot rust.

Verder komen diverse meditatiehoudingen, bewustzijnslagen, de zielskwaliteiten van de mens aan bod en een serie energieoefeningen die helpen meer ontspannen en vitaler in het leven te staan.

Cursusgegevens:
Data: zondag 17 en 31 mei  van 10:00 tot 16.30
Bijdrage: €165 inclusief syllabus, lunch, koffie en thee
Opgave en informatie: ellenvanvulpen1@gmail.com of 06-13847210

Ellen van Vulpen
www.helenderwijs.net         www.anandanederland.nl

 

Gegevens

Datum:
17 mei 2020
Tijd:
10:00 - 16:30
Kosten:
€165
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
www.helenderwijs.net

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121