Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bouw je Droombedrijf

29 januari 2022

Droom jij stiekem ook al heel lang van je eigen bedrijf, maar komt het er steeds niet van of overzie je niet welke stappen je moet zetten? Of ben je al voor jezelf begonnen, maar loopt het nog niet zoals jij wilt?

Dan is de training Bouw Jouw Droombedrijf echt iets voor jou!

In slechts 7 maanden tijd bouw jij stap voor stap je Droombedrijf, waarbij je optimaal en persoonlijk wordt begeleid. En je gaat niet zomaar je Droombedrijf beginnen: het ontstaat volledig vanuit jouw hart, jouw unieke talenten, passie, kernwaarden, intuïtie, diepste verlangen en vanuit je maximale potentieel. Zodat jij moeiteloos en succesvol kunt ondernemen vanuit jouw unieke kracht!

 

Deze offline training is een fijne mix van inspirerende livedagen, persoonlijke coachsessies, waardevolle webinars en opdrachten die je thuis in je eigen tijd en tempo kunt doen. Daarnaast is het contact met een kleine groep van gelijkgestemde, startende ondernemers enorm waardevol en inspirerend!

De training wordt gegeven door Marlies Wieringa, eigenaar van Bewust in Balans en de Leef je Mooiste Leven Academie:

“In mijn coachingspraktijk zag ik heel veel talentvolle vrouwen worstelen met de wens om voor zichzelf te beginnen, maar toch kwam het er steeds niet van om hun droom waar te maken. Doordat ik al geruime tijd vrouwen begeleid naar meer werkgeluk en ik zelf dit pad ook heb bewandeld, inspireerde mij dit om een training te ontwikkelen -speciaal voor vrouwen- waar je van A tot Z je Droombedrijf bouwt in slechts een paar maanden tijd. Ik kan echt in alle eerlijkheid zeggen dat dit de meest uitgebreide training is met de meeste persoonlijke begeleiding die er wordt aangeboden voor vrouwelijke, startende ondernemers. Het kan gewoon niet mislukken!

 

 

Dus ben jij er aan toe om voor jezelf te kiezen, wil jij straks voor jezelf beginnen en wil je dat meteen heel grondig en succesvol aanpakken? Kijk dan snel op www.bewustinbalansroden.com/bouw-je-droombedrijf en dan wordt 2022 het jaar waarin jij je bedrijf start!

 

 

Gegevens

Datum:
29 januari 2022
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
www.bewustinbalansroden.com/bouw-je-droombedrijf

Organisator

Bewust in Balans
Telefoon:
06 43 89 20 80
E-mail:
info@bewustinbalansroden.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121