Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus: Bouw jouw Droombedrijf!

18 september 2021

Droom jij stiekem ook al heel lang van je eigen bedrijf, maar komt het er steeds niet van of overzie je niet welke stappen je moet zetten? Of ben je al voor jezelf begonnen, maar loopt het nog niet zoals jij wilt? Dan is de training “Bouw Jouw Droombedrijf” helemaal iets voor jou!

In slechts 7 maanden tijd bouw jij stap voor stap je Droombedrijf, waarbij je optimaal en persoonlijk wordt begeleid. En je gaat niet zomaar je Droombedrijf beginnen: het ontstaat volledig vanuit jouw hart, jouw unieke talenten, passie, kernwaarden, intuïtie, diepste verlangen en vanuit je maximale potentieel. Zodat jij moeiteloos en succesvol kan ondernemen vanuit jouw unieke kracht!

Deze offline training is een fijne mix van inspirerende livedagen, persoonlijke coachsessies, waardevolle webinars en opdrachten die je thuis in je eigen tijd en tempo kunt doen. Daarnaast is het contact met een kleine groep van gelijkgestemde, startende ondernemers enorm waardevol en inspirerend!

De training wordt gegeven door Marlies Wieringa, eigenaar van Bewust in Balans en de Leef je Mooiste Leven Academie:

“In mijn coachingspraktijk zag ik heel veel talentvolle vrouwen worstelen met de wens om voor zichzelf te beginnen, maar toch kwam het er steeds niet van om hun droom waar te maken. Doordat ik al geruime tijd vrouwen begeleid naar meer werkgeluk en ik zelf dit pad ook heb bewandeld, inspireerde mij dit om een training te ontwikkelen -speciaal voor vrouwen- waar je van A tot Z je Droombedrijf bouwt in slechts een paar maanden tijd.

Ik kan echt in alle eerlijkheid zeggen dat dit de meest uitgebreide training is met de meeste persoonlijke begeleiding die er wordt aangeboden voor vrouwelijke, startende ondernemers. Het kan gewoon niet mislukken;)

Dus ben jij er aan toe om voor jezelf te kiezen, wil jij straks voor jezelf beginnen en wil je dat meteen heel grondig en succesvol aanpakken?

Kijk dan snel op www.leefjemooistelevenacademie.nl en maak gebruik van de eenmalige (enorme!) korting door in september al te starten met deze unieke training!

Voor informatie of om je meteen op te geven kan je mij mailen, bellen of een berichtje sturen:
Email: info@bewustinbalansroden.com
Mobiel: 06 – 43 89 20 80.

Ik hoop dat je erbij bent!

Hartelijke groet,
Marlies Wieringa

Bewust in balans

 

Gegevens

Datum:
18 september 2021
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.leefjemooistelevenacademie.nl/

Organisator

Bewust in Balans
Telefoon:
06 43 89 20 80
E-mail:
info@bewustinbalansroden.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121