Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cursus: Mindfulness (maart – mei)

maart 4|19:00 - mei 16|21:30

€350

MINDFULNESS CURSUS VOORJAAR 2020

De eerste mindfulnesscursus bij Nova Strada werd in november afgerond. Het was geen ‘gewone’ mindfulnesscursus: door extra inspiratie en verdieping op het gebied van mindful en gelukkig leven, contact maken met je mooiste zelf en je mooiste leven leven, werd het door de deelnemers ervaren als een prachtige achtweekse reis naar binnen. “De kickstart naar je mooiste leven”, zoals een cursist het heel treffend omschreef. De cursus kreeg gemiddeld een 9,2 van de cursisten en krijgt nog een vervolg in januari: de workshop “in flow creëren en manifesteren in 2020”.

 

 

Wil je in 2020 ook meer mindful en gelukkig zijn? Meer rust in je hoofd en je leven in balans? In je kracht komen en je mooiste leven leven

Houd dan de volgende nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin vind je meer informatie én een leuke vroegboekkorting!

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod: Wat is mindfulness, rust vinden in een hectische wereld, bewust zijn, automatische piloot, doe-modus versus zijn-modus, hoe geluk wortel schiet, aandacht bij het lichaam, verwachtingen en werkelijkheid, zelfcompassie, problemen onder ogen zien, behoedzaam op weg naar acceptatie, leven in het verleden of in de toekomst, evenwicht in je dagelijks leven, ruimte nemen voor jezelf, mindfulness integreren in je dagelijkse leven.

Tijd: 19.00 – 21.30 uur
Inclusief: persoonlijke intake en eindevaluatie, cursusmanual, toegang tot een besloten website met alle lessen en audio-opnames van de meditaties.

Aanmelden kan via info@bewustinbalansroden.com, telefoon of What’sApp: 06-43892080. Neem gerust contact op als je nog vragen hebt of kijk op www.bewustinbalansroden.com voor meer informatie.

Gegevens

Begin:
maart 4|19:00
Einde:
mei 16|21:30
Kosten:
€350
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Website:
https://www.bewustinbalansroden.com/

Locatie

NovaStrada
Aan de Vaart 12
Roden, 9301 ZH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-30041121