Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Weg van het Hart – sjamanistische Droomcirkel met klankconcert

21 mei 2022|13:30 - 16:15

€30

De Weg van het Hart – sjamanistische Droomcirkel met klankconcert

Een cirkel is een oeroude traditie in culturen over heel de wereld om samen te komen om het leven te vieren. Cirkels waren bedoeld als ritueel voor het delen van verhalen en om van elkaar te leren.

Voor de start van deze cirkel ga ik je energieveld ‘smudgen’, dat wil zeggen dat ik het energieveld om je lichaam heen reinig met de rook van salie. Dit zuivert je energie van alledaagse indrukken, maar helpt je ook om in het moment te zijn en om je energie en aandacht te focussen.

We starten de cirkel met een hartmeditatie, waarbij ik voor je drum en zing om je hartchakra te openen en om je lichaam en geest in staat van ontspanning te brengen.

Daarna neem ik je mee met mijn drum voor een Droomreis naar je binnenwereld. De reis zelf begeleid ik met een geleide meditatie.

Een trance-reis is als een wakkere droom, waar je in contact komt met je intuïtie en je innerlijke wereld: de Droomtijd. Je denken wordt uitgeschakeld en je komt in een andere staat van bewustzijn Je reist zonder je te verplaatsen. In de reis kun je krachtdieren ontmoeten en een diepe mystieke verbinding voelen. Door je innerlijke wereld meer bewust waar te nemen, kun je op een verrassende manier inzichten krijgen in je levenspad.

Na afloop is er gelegenheid om je ervaringen in de groep te delen. Het gebruik van de talking-stick (praatstok) bij de dialoog zorgt voor verbondenheid, omdat je met elkaar praat en luistert vanuit het hart.

Na deze Droomreis en een korte pauze, neem ik je opnieuw mee naar de Droomtijd.

Je gaat dan liggen op een yoga-matje en ik ga voor je spelen op verschillende meditatieve instrumenten zoals de sjamanendrum, klankschalen, RAV drum, oceandrum, rainbowstick, ratel en koshi. De klanken die ik hierbij zing, bestaan grotendeels uit improvisatie en deels uit bestaande Indianenliederen.

Ik kom daarbij ook langs om jouw lichaam de trillingen van instrumenten te laten voelen. Alles in het universum bestaat uit trillingen. Klank is hoorbaar geworden trilling. Klank hoor je en voel je en raakt ons letterlijk in ons hele wezen. De klanken kunnen je in diepere lagen van je bewustzijn brengen, de chakra’s openen en je het gevoel geven dat je even helemaal ergens anders bent. Een innerlijke reis, waarbij je een gevoel van tijdloosheid ervaart en op zielsniveau wordt aangeraakt.

Bij het klankconcert gebruik ik ook geur om je zintuigen te openen (wierook/etherische olie).  Na afloop is er weer gelegenheid om je ervaringen te delen.

Datum:  zaterdag 21 mei, 13.30 – 16.15 uur (inloop vanaf 13.15 uur)
Begeleiding: Layla Radjab
Bijdrage: 30 euro
Meenemen: matje (voor extra comfort), eventueel een eigen dekentje, meditatiekussentje, oogmasker/sjaal, sloffen/sokken
Opgave: laylaradjab@gmail.com / whatsapp 06-11737895

Over Layla Radjab: Layla volgde trainingen in het sjamanisme bij o.a. Roel Crabbé van centrum Anam Cara in België. Gaandeweg heeft ze zich verdiept in het begeleiden van Droomcirkels (trance-reizen) en in soundhealing. Layla begeleidt daarbij met haar drum, geleide visualisaties en andere meditatieve instrumenten. Bij haar sjamanistisch werk zet ze haar stem in als klank voor healing. Layla begeleidt ook individuele droomreizen en geeft klankhealing sessies, waarbij ze zich energetisch afstemt op de ontvanger. In haar werk met mensen zoekt ze naar de verbinding vanuit de kracht van het Hart.

 

Gegevens

Datum:
21 mei 2022
Tijd:
13:30 - 16:15
Kosten:
€30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121