Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FLOW & GROW JOURNEYS

11 april 2020|09:30 - 12:30

€35

FLOW & GROW JOURNEYS

3 ontspannen ochtenden voor jezelf. Ontvang helende klanken, dans, lach, verdiep. Als jezelf, met elkaar.

De Flow & Grow Journeys nemen je mee op een reis van helende geluiden en geuren, yoga, dans, zang, persoonlijke groei, creativiteit en spirituele ontwikkeling. Precies vanuit waar jij op dat moment staat, breng je je energie in beweging, letterlijk en figuurlijk.

Vanuit mijn ervaring als psycholoog, soundhealer en yogadansdocent help ik je een verdieping in je reis te brengen die start en eindigt met verbinding. Je maakt vanuit je hart contact met jezelf, anderen en jouw wensen of dromen.

De dans en de verdiepende / creatieve oefeningen die we doen, zijn op speelse wijze gericht op het openen van je chakra’s. Deze energiepunten zijn waardevolle bronnen van kracht en informatie.  Elk van de zeven chakra’s heeft z’n eigen karakter en de bewegingen en oefeningen die we doen, passen daarbij. Je kan denken aan grondend, creatief, verstillend of juist bevrijdend.

Tijdens deze reeks van 3 journeys staan verschillende thema’s centraal. De journeys zijn los te volgen of als een complete reis van groei en verbinding. Het geheel wordt ondersteund door inspirerende en (veelal) bekende muziek, in combinatie met live zang en instrumenten zoals klankschalen, drums en chimes.

 

 

11 april:  Creativiteit
Kom authentiek expressie geven aan jouw waarheid, verlangens en dromen. Een creatieve journey met een open begin en einde…;

9 mei: Soundhealing
De pure trilling van instrumenten, onze stemmen en bewegingen brengen een nieuw soort beleving. Verdiepend en toch ook speels.

13 juni: Intuïtie en verbinding
Maak écht contact, met jezelf, met de mensen om heen, met jouw persoonlijke geluid. Ervaar de kracht van verbinding met licht en liefde.

Tijdstip
9.30-12.30
Voor en achteraf staat een kopje thee klaar!

Bijdrage
€ 35,- euro per journey of € 99,- euro voor 3x

Aanmelding en informatie
Wil je je aanmelden, inspiratie opdoen of foto’s zien van voorgaande bijeenkomsten? Kijk op www. abundanceyoga.nl.

Bellen of mailen kan ook! info@abundanceyoga.nl / 06-3333 4683

Je bent van harte welkom!

Namasté,
Esther Steffek

Gegevens

Datum:
11 april 2020
Tijd:
09:30 - 12:30
Kosten:
€35
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.abundanceyoga.nl/

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121