Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gezocht: proefcliënten voor de opleiding Stress en Burn-Out Coach.

1 januari 2020 - 31 maart 2020

Gratis

Mag ik mij even voorstellen:

Mijn naam is Jacqueline Batenburg en ik ben in opleiding tot Stress en Burn-out Coach. Deze opleiding wordt verzorgd door Sonnevelt Opleidingen, een opleidingsinstituut dat gespecialiseerd is in het opleiden van Coaches op verschillende levensgebieden.

Een onderdeel van mijn opleiding is het voeren van (oefen)-gesprekken met 4 verschillende cliënten. Dit is een waardevolle aanvulling op de lessen.

Het is de bedoeling dat ik met iedere cliënt 2 gesprekken van ongeveer een uur ga voeren. Het doel van de gesprekken is dat ik gesprekstechnieken kan oefenen en kan ervaren waar voor mij de verbeterpunten liggen. Van ieder gesprek maak ik een verslag dat aan mijn docent zal worden voorgelegd. Hierin zullen geen persoonlijke gegevens komen te staan.

Vanzelfsprekend houd ik mij aan de regels van de ethische code voor Coaches, waarin ik mij verplicht tot geheimhouding. Omdat ik nog in opleiding ben, zijn er voor u geen kosten verbonden aan de sessies.

Ik ben dan ook op zoek naar 3 personen die het leuk- en of interessant zouden vinden om mij  te ondersteunen door dit korte traject aan te gaan als proefcliënt.

De gesprekken zullen gepland worden in de eerste 3 maanden van 2020. De locatie van de gesprekken wordt in overleg met de proefcliënt bepaald.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact met mij opnemen.
Mijn telefoonnummer: 06-11230262

Hartelijke groet,
Jacqueline Batenburg

Gegevens

Begin:
1 januari 2020
Einde:
31 maart 2020
Kosten:
Gratis