Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HEALING SOUNDS klank concert.

24 november 2019|15:00 - 17:00

€25

HEALING SOUNDS klank concert.

Een bijzondere ervaring voor jou!

Na smudging mag je liggend door klanken en stilte reizen als door de vijf elementen, helende stilheid, ontspannen en genieten.

In de mooie Yogaruimte van NovaStrada liggen klankinstrumenten uit vele werelddelen voor je klaar. Je wordt in een ontspannen innerlijke staat geleid om de trillingen en uitwerking van de klank en stilte ruimte dieper te gaan ervaren. Onder andere worden Sjamanendrums en Didgeridoo om en over je heen bespeeld. Gong, tinsja’s, Tampoera’s, Tuva boventoonzang en Himalaya mantra’s weven een “klanktapijt” voor ontspanning en heling. Romy bespeeld subtiel en in afstemming tevens een bijzondere collectie antieke klankschalen met speciale helende frequenties! Ook zullen de Native Indian Love Flutes klinken, waarna een natuurlijke meditatie volgt. Je gaat met een bijzondere ervaring naar huis! Hierna is het goed de dag op rustige wijze te vervolgen en de dagen erna veel warm te drinken.

 

Romy geeft dit ruim 20 jaar als gediplomeerd healer, ook op inter- en nationale Yogacongressen. Intuïtief bespeeld ze o.a Sjamanendrums, antieke klankschalen, didgeridoo, tinsja’s, Tampoera en Love fluites. Ze weeft Tuva boventoon- en mantrazang door de helende stilte ruimte heen.

Prijs: €25,- incl. thee en lekkers.

Inschrijving: http://www.romyvanderpool.nl/contact.

 

 

Adem en ontspanningscoach, Ayurveda practitioner
Lid Vereniging Yogaleerkrachten Nederland sinds 1990.

Gegevens

Datum:
24 november 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€25
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121