Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop: Healing with hands & drums.

maart 15|10:00 - 15:00

€80

Healing with hands & drums.

We hebben 8 drums die bespeeld mogen worden in ritmes. Beurtelings mag de een liggen en de ander leert met de drum een harmoniserende gronding te geven. Dit gebeurd nog eens maar dan met meerdere handtrommels om een persoon. Een geweldige ervaring!  Hierbij kunnen stemklanken worden gemaakt en o.a. een lied van de grootmoeders voor aarde healing worden gezongen. De grootmoeders vormen een wereld wijd netwerk, vrijwillig,  voor aarde healing.

 

We beginnen om 10 uur. Tussendoor soeplunch en om 3 uur heerlijk ruim voelend en ontspannen naar huis.

 

De 30 jaar ervaren en gediplomeerd yoga meditatie docente en Ayurveda Practitioner Romy van der Pool is geïnitieerd door swami Veda Bharati en ontving tevens onderricht uit verschillende tradities. Zoals Tibetaans Boeddhisme, Indiaanse en Aboriginal culturen. Zij is meermalen genodigd op Inter-en nationale yogacongressen voor overdracht in authentiek Yoga Meditatie, subtiele Klankconcerten maar ook Aboriginal dance en didgeridoo. Daarnaast gaf ze les of optredens op scholen, voor bedrijven, festivals.

Ze woont en werkt in yoga meditatie klank centrum Samavihara, waar ze individuele Ayurveda en klank-massages, klankschalen behandeling, coaching maar ook stervensbegeleiding met klankschalen biedt naast (ceremoniële) klankschalenconcerten en wekelijkse Yogalessen. Het is bijzonder wat ze overdraagt met aandachtige toewijding en eenvoud.

Prijs: 80,- incl. soep, rijst en thee, nootjes en een verrassing.

Opgave: info@romyvanderpool.nl of bel: 0599-512075

https://www.romyvanderpool.nl

 

 

Gegevens

Datum:
maart 15
Tijd:
10:00 - 15:00
Kosten:
€80
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
https://www.romyvanderpool.nl

Locatie

NovaStrada
Aan de Vaart 12
Roden, 9301 ZH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-30041121