Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Introductie in Meditatie: Kalmte en Verbinding

februari 17|19:30 - 21:00

€65

Tijdens deze Introductiecursus in Meditatie staan de basisbeginselen van meditatie en aandacht voor jezelf centraal.

Er wordt o.a. aandacht besteed aan de adem, het hart, zitten, energiecentra en zintuigen. En dat op een laagdrempelige manier zodat iedereen kan instromen en je kunt voelen wat meditatie kan betekenen voor jou.

Veel mensen zijn bang dat ze niet zo lang “stil” kunnen zijn, maar als je je openstelt en niet te veel verwachtingen hebt in het begin zul je merken dat er juist ruimte ontstaat om gewoon “te zijn”. Mediteren doe je o.a. om in het hier en nu te komen. Ons leven zit al vol prikkels. Met de oefeningen die we doen ga je een moment van rust neerzetten, waardoor je de drukke agenda even achter je kunt laten. Je leert op een andere manier goed voor jezelf te zorgen. Bijvoorbeeld: in plaats van je te richten op de wereld buiten jezelf krijg je meer aandacht voor je binnenwereld. Dit zorgt o.a. voor:

  • Minder stress.
  • Meer rust en energie.
  • Beter slapen.
  • Beter voelen.
  • Beter kunnen luisteren naar de signalen van je lichaam.

Zo ontwikkelen we meer rust in onszelf en voor onze omgeving.

De cursus wordt gegeven door Kirsten Kosterman. Kirsten geeft op de woensdagochtend de Mindful ontspanningsyoga bij NovaStrada. Zelf beoefent ze al 27 jaar yoga bij verschillende docenten en mediteren is onderdeel van haar dagelijkse routine. Haar diploma heeft ze behaald bij de opleiding NamoNamah, een 4 jarige HBO yoga docentenopleiding in Westerbroek. Daarnaast heeft ze Reiki 1, 2 en 3a certificaten en level 1 en 2 van de Reconnection healing van Eric Pearl.

De cursus is 4x op vrijdagavond van 19:30 tot 21:00 uur. Data: 17 & 24 februari en 10 & 17 Maart. Om je aan te melden klik hier. 

 

 

Gegevens

Datum:
februari 17
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€65
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.eversports.nl/widget/w/d9XxHz?event=453607&type=course

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121