06-30041121 info@novastrada.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meditatie Cursus: De Weg naar Innerlijke Rust en Welzijn.

10 mei 2023|19:30 - 21:00

Tijdens deze Introductiecursus in Meditatie staan de basisbeginselen van meditatie en aandacht voor jezelf centraal.

Er wordt o.a. aandacht besteed aan de adem, het hart, zitten, energiecentra en zintuigen. En dat op een laagdrempelige manier zodat iedereen kan instromen en je kunt voelen wat meditatie kan betekenen voor jou.

Veel mensen zijn bang dat ze niet zo lang “stil” kunnen zijn, maar als je je openstelt en niet te veel verwachtingen hebt in het begin zul je merken dat er juist ruimte ontstaat om gewoon “te zijn”. Mediteren doe je o.a. om in het hier en nu te komen. Ons leven zit al vol prikkels. Met de oefeningen die we doen ga je een moment van rust neerzetten, waardoor je de drukke agenda even achter je kunt laten. Je leert op een andere manier goed voor jezelf te zorgen. Bijvoorbeeld: in plaats van je te richten op de wereld buiten jezelf krijg je meer aandacht voor je binnenwereld. Dit zorgt o.a. voor:

  • Minder stress.
  • Meer rust en energie.
  • Beter slapen.
  • Beter voelen.
  • Beter kunnen luisteren naar de signalen van je lichaam.

Zo ontwikkelen we meer rust in onszelf en voor onze omgeving.

De cursus wordt gegeven door Kirsten Kosterman. Kirsten geeft op de woensdagochtend de Mindful ontspanningsyoga bij NovaStrada. Zelf beoefent ze al 27 jaar yoga bij verschillende docenten en mediteren is onderdeel van haar dagelijkse routine. Haar diploma heeft ze behaald bij de opleiding NamoNamah, een 4 jarige HBO yoga docentenopleiding in Westerbroek. Daarnaast heeft ze Reiki 1, 2 en 3a certificaten en level 1 en 2 van de Reconnection healing van Eric Pearl.

De cursus is 4x op woensdagavond van 19:30 tot 21:00 uur. Data: 10 t/m 31 mei. Om je aan te melden klik hier. 

Dit vinden anderen van de cursus:

“Ondanks dat ik al jaren meditatie beoefen was deze meditatiecursus een fantastische aanvulling. De meditatie tools hebben mij geholpen nog meer rustmomenten te gaan integreren in mijn dagelijks bestaan. Bovendien is Kirsten een geweldige docente die met passie haar lessen geeft. Dus wat mij betreft een echte aanrader. Ik geef 5 sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️” Claudia

“Een laagdrempelige manier om kennis te maken met meditatie en ervaringen op te doen met verschillende meditatieve vormen. Prettige sfeer en omgeving en een fijne, inspirerende docent. Een echte aanrader!” Jacqueline

Gegevens

Datum:
10 mei 2023
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.eversports.nl/widget/w/d9XxHz?event=581622&type=course

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0630041121