Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kinderjaarfeest: Imbolc voor ouder & kind v.a. 5 jaar.

31 januari 2020|15:30 - 17:00

€17,50

In onze vorige nieuwsbrief lieten we jullie weten dat we van start zijn gegaan met Nova Kids, een programma speciaal opgezet om kinderen meer in verbinding te brengen met zichzelf, de natuur en alles wat er om hen heen speelt. Dit doen we o.a. door het vieren van jaarfeesten.

Jaarfeesten zijn momenten in het jaar waarop we extra stilstaan bij het jaargetijde en de veranderingen in het seizoen. Ieder seizoen kent zijn eigen energie en eigen krachten en is een moment van transformatie. En deze energie kun je aanwenden voor je eigen persoonlijke groei.
De jaarfeesten, het zijn er 8, worden zichtbaar gemaakt in een jaarwiel (zie afbeelding).

 

Het eerstkomende jaarfeest heet Imbolc en is voor ouders en kinderen.
In de wintertijd zijn veel bomen en planten afgestorven en in diepe rust. De levenskracht van de natuur lijkt bijna weg te zijn. Maar onder de aardoppervlakte is de natuur druk bezig met de voorbereidingen om weer tot bloei te kunnen komen. Met Imbolc vieren we het langer worden van de dagen en de hoop op wedergeboorte: de lente. We noemen Imbolc daarom ook wel het lichtfeest.

Bij Nova Kids vieren we Imbolc met aandacht voor de natuur buiten. Met een verhaal uit een prentenboek brengen we de energie van buiten mee naar binnen waar we vervolgens met ouder&kind yoga bewust en fantasievol in beweging gaan. Met een speelse meditatie creëren we een moment waarop we de aandacht op onze eigen natuurlijke stroom richten. Tenslotte gaan we creatief aan de slag en mag je je eigen creatie meenemen naar huis, waarmee je de energie van het jaarfeest zo lang je wilt nog bij je kunt houden.

We vieren Imbolc graag samen met anderen en hopen jou ook te mogen ontvangen.
Lijkt het jou leuk om op een samen met ons dit natuurfeest te vieren? Meld je dan aan via info@novastrada.nl

Wanneer: Op vrijdag 31 januari van 15.30 tot 17.00u.
Voor wie: Ouders en kinderen (5 t/m 8 jaar oud).
Kosten: € 17,50 per ouder & kind.

Gegevens

Datum:
31 januari 2020
Tijd:
15:30 - 17:00
Kosten:
€17,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121