Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing: “De Pijnappelklier, jouw Antenne naar het Universum”

26 januari 2020|12:30 - 18:00

€49,95

‘De Pijnappelklier, jouw Antenne naar het Universum’

Door: Saskia Bosman

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van het milieu (Aarde en Kosmos). Saskia biedt deze lezing aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie. Hoe kun je de pijnappelklier (epifyse) inzetten ter ondersteuning van je gezondheid en innerlijke groei?

Deze lezing gaat over een heel klein maar belangrijk kliertje midden in de hersenen. De cellen ervan zijn zowel hersen-neuronen hormoon producerende cellen. Ze communiceren via elektrische signalen met de rest van ons zenuwstelsel en met onze zintuigen en ze geven hormonen af aan ons bloed, die ons hele lichaam beïnvloeden en mede bepalen in welke bewustzijnsstaat we zijn. De pijnappelklier is de middelaar tussen onze binnen- en buitenwereld, tussen de verschillende bewustzijnsstaten en speelt een belangrijke rol in onze gezondheid. Het orgaantje is een fijn afstelbare kosmische ontvanger en antenne. Over de rol van de pijnappelklier voor het behoud van onze gezondheid en bij ziekten en genezing. Verkalking en ontkalking van de pijnappelklier. De pijnappelklier als middelaar tussen ons lichaam en onze omgeving. De biologie van de pijnappelklier. De pijnappelklier en het bewustzijn: evolutie van de pijnappelklier als ‘derde oog’ en veelzijdig waarnemingsorgaan. De pijnappelklier hormonen maken verschillende bewustzijnsstaten mogelijk. De mogelijke rol van de kristalletjes in de pijnappelklier cellen als zenders en ontvangers. De pijnappelklier als kosmische antenne. We beginnen met een geleide meditatie en sluiten af met een meditatieve oefening voor de pijnappelklier en er zal gelegenheid zijn voor vragen.

Over Daan Akkerman 

Deze middag zal Daan Akkerman Paragnost, trance medium en voorzitter van het Esoterisch Genootschap in trance vragen beantwoorden van de aanwezigen. De vragen kunnen van tevoren worden ingediend aan de coördinator van deze middag. Daan Akkerman is geboren en getogen te Westerlee (Groningen). Als kind al zag hij entiteiten en had ook andere paranormale ervaringen. Hij was er zich niet van bewust dat anderen dit niet zagen. Ook deed hij toen al spontaan voorspellingen die eigenlijk altijd uitkwamen. Deze gave heeft hij benut en verdiept. Vele mensen zijn inmiddels bij hem op consult geweest. Mensen uit alle rangen en standen en uit vele landen hebben hem geraadpleegd. Naast zijn werk als paragnost is Daan Akkerman ook trance-medium voor het Esoterisch Genootschap. Tijdens de trancesessies is Daan Akkerman volledig in trance en krijgt hij antwoorden door van de Witte Broederschap met name van Meester Lanto.

De sessies worden gepubliceerd in het maandblad parLANTO. Daan Akkerman geeft ook leiding aan verdiepingen meditatiebijeenkomsten van het Esoterisch Genootschap. Deze lezingen worden gehouden in Groningen, Leeuwarden, Amsterdam en Apeldoorn. Het luxe bio vegetarisch buffet in ‘NovaStrada’ wordt verzorgd door kok: ’Pepijn van Zuijlen’.

Open dag door stichting: ‘Het Esoterisch Genootschap’ op zondagmiddag 26 januari 2020 in Yoga Centrum ‘NovaStrada’ te Roden.

Programma: Lezing, Meditatie, Trancesessie en Diner.

  • 12:30 uur zaal open /muziek/klassiek meditatief tot 13.30 uur ontvangst met koffie/thee
  • 13.30 uur openingswoord door Daan Akkerman
  • 13.45 uur lezing door Saskia Bosman
  • 14.45 uur pauze /muziek /koffie /thee/koek
  • 15.30 uur meditatie en trancesessie door Daan Akkerman sluitingsmeditatie
  • 17:00 Luxe Vega & Bio buffet
  • 18.00 uur afsluiting met meditatieve muziek (tijden bij benadering)

 

Entree: € 49,95 (inclusief entree lezing, meditatie, trancesessie, met koffie, thee, petit four, eindigend met luxe bio vegetarisch buffet)

Locatie: “NovaStrada” Aan de Vaart 12 9301 ZH Roden

Datum: Zondag 26 januari 2020

Aanmelden kan via mail: info@esoterischgenootschap.nl  of telefonisch 06 53104794

Betaling: Uw betaling is ook gelijk uw reservering maakt u alstublieft € 49,95 p.p. over op onderstaand rekeningnummer onder vermelding van uw naam en postcode en huisnummer en email adres, (voor het @ teken schrijft u dan een A). IBAN: NL42 INGB 0008 3089 63 t.n.v. Esoterisch Genootschap

Gegevens

Datum:
26 januari 2020
Tijd:
12:30 - 18:00
Kosten:
€49,95
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121