Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mindfulness Intense

1 september 2021|19:00 - 21:30

€495

MINDFULNESS INTENSE

Gun jezelf het beste en ga voor deze extra uitgebreide mindfulness training, dé kickstart voor meer balans & energie in je leven!

 

START: WOENSDAG 1 SEPTEMBER 2021

Wat maakt deze training zo uniek?

Mindfulness Intense is geen “gewone” mindfulness training. Het is meer een cursus Mindful Leven. Daarom gaan we dieper in op allerlei onderwerpen zoals hoe krijg je meer energie, manieren om minder te piekeren, doelen stellen vanuit je hart, ontdekken wie je echt bent, in je kracht gaan staan, etc. In deze training krijg je een leuke en vooral effectieve mix van mindfulness, zelfcompassie, positieve psychologie, NLP, visualisaties, technieken in creatie en manifestatie, etc. Bovendien krijg je alle benodigde handvaten om te leven in alignement, zodat jij na afloop van de cursus het leven kan leven dat optimaal bij jou past en waarin jij kunt stralen.

In het najaar van 2021 start de achtweekse cursus Mindfulness Intense op een prachtige locatie in Roden: Centrum NovaStrada. Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen en zeer effectieve methode voor minder piekeren en meer rust in je hoofd. Ideaal voor mensen die “veel in hun hoofd zitten”, of wanneer je last hebt van stressklachten, (chronische) pijnklachten, overspanning of burn-out.

Mindfulness is een vorm van aandachtstraining waarbij je meer leert leven in het hier en nu. Bij mindfulness leer je gemakkelijker te “dealen” met dat wat er is, je laat je niet meer meeslepen door de negatieve gedachtenstroom. Daardoor ervaar je veel meer rust in je hoofd en in je leven. En als er minder aandacht en energie gaat naar piekeren, hou je energie over voor belangrijkere en leukere dingen!

 

 

Les 1: Aandacht voor het hier en nu
Les 2: Uit je hoofd, in je lichaam
Les 3: Ademruimtes nemen
Les 4: Stress onder de loep
Les 5: Surfen op intense golven
Les 6: Gedachten zijn geen feiten
Les 7: Goed voor jezelf zorgen
Les 8: Leven vanuit je hart

 

 

Locatie: Centrum NovaStrada, Vlasveen 34, 9301 PT in Roden

Data: 1, 8, 15 & 29 september, 6, 13 & 27 oktober en 6 november.

Tijd: Woensdag 19.00 – 21.30 uur (les 1 t/m 7) & Zaterdag 10.00 – 16.00 uur (laatste les, afsluitende dag

Investering:
De investering voor deze zeer uitgebreide Mindfulness Training bedraagt 495 euro. Dit is inclusief persoonlijke intake en persoonlijke eindevaluatie, cursusmanual, toegang tot de besloten website met alle lessen en audio-

opnames van de meditaties, thee en iets lekkers, uitgebreide lunch op de laatste dag en persoonlijke contact buiten de lessen om wanneer je even vastloopt.

Vergoeding:
Steeds meer werkgevers zijn bereid om een mindfulness training (deels) te bekostigen, bijvoorbeeld uit het persoonlijke ontwikkelingsbudget. Sommige zorgverzekeringen vergoeden ook mindfulnesstraining. Betaling in termijnen is ook mogelijk, neem even contact op voor de mogelijkheden.

​Op dit moment zijn er nog vier plekken beschikbaar. Wil je zeker zijn van je plek? Geef je dan snel op en reserveer jouw plek. Vol = vol!

Reserveren kan door te mailen, te appen of te bellen met Marlies:
Email: info@bewustinbalansroden.com
Telefoon: 06 – 43 89 20 80

 

Gegevens

Datum:
1 september 2021
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€495
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121