Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mindfulness Retraitedag

10 oktober 2021|09:30 - 16:30

€147

 

Toe aan een heerlijke dag voor jezelf?

Trakteer jezelf op een inspirerende MINDFULNESS RETRAITEDAG!

Na het grote succes van de lente-retraitedag, stromen de aanmeldingen voor de ééndaagse herfst-retraite alweer binnen. Wil je er deze keer ook graag bij zijn? Boek dan voor 1 september je plekje, dan ontvang je als nieuwsbrieflezer van Nova Strada €10 korting!

Op zondag 10 oktober en op zondag 17 oktober organiseert Marlies Wieringa van Bewust in Balans een heerlijke herfst-retraitedag met als thema ‘Loslaten’ waarin we afstemmen op de energie van de herfst. Deze dag is een mooie mix van mindfulness, meditaties, visualisaties, oefeningen en zelfcompassie. Daarnaast is er ruimte voor eigen inbreng, reflectie en bezinning. In de pauze kun je heerlijk wandelen langs de nabijgelegen Kanovijver. Echt een dag voor jezelf, om weer helemaal in je kracht te komen en op te laden met nieuwe inzichten, inspiratie en energie!

Deelnemers over deze dag:

“Een heerlijke dag om even een pas op de plaatst te maken en helemaal tot mezelf te komen. Marlies heeft echt kennis van zaken en weet dat op een rustige en inspirerende manier over te brengen. Mooie meditaties, ruimte voor eigen inbreng en alles zeer goed verzorgd. Met veel inspiratie opgeladen.” 

“Heerlijke mindfulness retraite dag bij Marlies gevolgd. Nieuwe inzichten opgedaan én ik ben ook weer herinnerd aan de tools die ik al heb vanuit de mindfulnesscursus. De dag verliep in een fijne sfeer die Marlies als geen ander neer kan zetten. Een dag met veel inhoud, rust en ruimte voor zowel de verschillende onderdelen als ieders inbreng. Mooi hoe Marlies aanvoelt wat een ieder nodig heeft. Dank voor deze fijne dag.”

Deze dag werd met een 9,2 gewaardeerd door de deelnemers!

Uiteraard zijn vriendinnen / zussen / collega’s ook van harte welkom! Ken je iemand die veel zou kunnen hebben aan deze dag? Stuur dit bericht dan gerust door.

Locatie: NovaStrada, Vlasveen 34 in Roden

Datum: zondag 10 oktober of zondag 17 oktober
Tijd: 9.30-16.30 uur
Investering: €147

Koffie, thee, lekkers en een uitgebreide bio-vegetarische lunch zijn inbegrepen, evenals een uitgebreide map met alle meditaties en oefeningen.

Wil je er graag bij zijn? Reserveer dan snel jouw plek! Er zijn nog 5 plaatsen beschikbaar.
Vol = vol! Women only😊

Reserveren kan door te mailen, te appen of te bellen met Marlies:
Email: info@bewustinbalansroden.com
Voor meer info kun je kijken op: bewustinbalansroden.com/herfst-retraite-dag
Telefoon: 06 – 43 89 20 80.

 

Gegevens

Datum:
10 oktober 2021
Tijd:
09:30 - 16:30
Kosten:
€147
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121