Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MINDFULNESS XXL 8-weekse training

28 september 2022|19:00 - 21:30

€997

 

MINDFULNESS XXL 8-weekse training

Gun jezelf het beste en ga voor deze extra uitgebreide mindfulness training,
dé kickstart voor meer balans & energie in je leven!

Kort lontje, weinig energie, veel piekeren, gestrest of burn-out?
Dan is de NIEUWE MINDFULNESS XXL TRAINING iets voor jou!

Zachter, intuïtiever, praktischer, veelzijdiger, actueler en volledig afgestemd op de vrouw van nu die veel ballen tegelijk in de lucht moeten houden en waar de lat vaak hoog ligt. For women only!

 

START: WOENSDAG 7 SEPTEMBER 2022  

Wat maakt deze training zo uniek?

Mindfulness XXL is geen “gewone” mindfulness training! Het is een unieke mix-training die het beste van mindfulness combineert met succesvolle technieken uit andere beproefde methodes voor meer zelfvertrouwen, meer zelfcompassie, betere zelfzorg, een leuker zelfbeeld, een betere balans en meer energie!

In deze training krijg je de krenten uit de pap, alleen het allerbeste en leukste van mindfulness! Daardoor komt er ruimte vrij voor onderwerpen waar ook veel behoefte aan is: meer zelfvertrouwen, meer zelfcompassie, meer zelfliefde, beter voor jezelf zorgen, stressmanagement, omgaan met hoogsensitiviteit, je grenzen voelen, nee leren zeggen, meer uit je hoofd en in je lijf komen, manieren om minder te piekeren, doelen stellen vanuit je hart, ontdekken wie je echt bent en in je kracht gaan staan en nog veel meer… Zodat jij na afloop van de training het leven kan leven dat optimaal bij jou past en waarin jij kunt stralen!

Deze training is dus een extra uitgebreide mindfulnesstraining (zowel in lesstof als in aantal lesuren) en is een unieke mix van:

  • Mindfulness training
  • Compassie training
  • Zelfvertrouwen & Zelfbeeld training
  • Positieve Psychologie
  • Stress- en burn-out training

Na de training heb je meer rust in je hoofd en heb je meer focus, voel je je relaxter en zelfverzekerder, kun je beter relativeren en ontspannen, kun je veel beter met stress omgaan, kun je beter je grenzen aangeven, zorg je goed voor jezelf, is je leven in balans en heb je veel meer veerkracht en energie!

Dit zeggen cursisten over de training:

Maureen: “Ik had last van veel lichamelijke klachten die te maken hadden met spanning en had daar al van alles voor geprobeerd. Bij Marlies heb ik geleerd om de signalen van mijn lichaam eerder te herkennen, beter met overprikkeling om te gaan, mijn grenzen beter aan te geven, ik weet waar mijn energielekken zitten en hoe ik daar anders mee kan omgaan. De training heeft veel rust gebracht in mijn hoofd én in mijn lichaam. Ik zit nu lekker in mijn vel en weet wat ik kan doen als als ik weer even uit balans raak. Ik raad iedere vrouw die het druk heeft met werk en/of gezin deze training aan! Het is echt een investering in jezelf en bovendien is het heerlijke me-time!”


Eline: “Ik ben deze training gaan doen na mijn burn-out. Mindfulness heeft me heel erg geholpen om de situatie waarin ik zat beter te accepteren en eigenlijk kon toen het herstel pas goed beginnen. Het hielp ook om minder te piekeren en al snel voelde ik me lichter en positiever. Marlies  biedt heel veel praktische oefeningen aan die je helpen om je leven beter in balans te brengen en je gelukkiger te voelen. Dit heeft mij ook enorm geholpen om een nieuwe koers te bepalen na mijn burn-out. Ik weet zeker dat deze training enorm heeft bijgedragen aan een snel en duurzaam herstel. Hetgeen ik geleerd heb pas ik nog steeds dagelijks toe, het voorkomt dat ik weer terugval in oude patronen. Deze training Mindfulness XXL is het succesrecept voor een relaxed en gelukkig leven!”

Tijd:

Middaggroep van 14.30 – 17.00 uur
Avondgroep van 19.00 – 21.30 uur
Afsluitende dag van 10.00 – 16.00

Investering:

De investering voor deze zeer uitgebreide Mindfulness XXL Training bedraagt 997 euro. Betaal ineens, of in 4 handige termijnen van 249 euro. Dit is inclusief persoonlijke intake en persoonlijke eindevaluatie, cursusmanual, toegang tot de besloten website met alle lessen en audio-opnames van de meditaties, thee en iets lekkers, uitgebreide lunch op de laatste dag en persoonlijke contact buiten de lessen om wanneer je even vastloopt.
Prijzen zijn incl btw voor particulieren en excl btw voor bedrijven.

Vergoeding:

Wist je dat steeds meer werkgevers bereid zijn om deze mindfulness training te bekostigen? Dat kan bijvoorbeeld uit het persoonlijke ontwikkelingsbudget.

Zit je in de ziektewet vanwege bijvoorbeeld een burn-out, dan kan het vaak vergoed worden uit het zgn. “verzuimpotje.” De training is dan onderdeel van je hersteltraject.

Sommige zorgverzekeringen vergoeden ook mindfulnesstraining.
Vraag gerust naar de mogelijkheden, er is vaak meer vergoeding mogelijk dan je denkt!

Informatie / opgave:
Wil jij dit ook? Klik dan HIER  om je op te geven, of ga naar de website voor meer info:

https://www.bewustinbalansroden.com/mindfulness-xxl-achtweekse-training

Opgave kan via de link, het contactformulier op de website, maar je kunt mij ook Appen / bellen / mailen. Ook als je nog vragen hebt, of wilt overleggen of dit iets voor jou is, dan kun je mij bereiken via:

Telefoon: 06 43 89 20 80
Email: info@bewustinbalansroden.com

Deze training is een investering in jezelf en in een energieker en relaxter leven. Ik hoop dat je erbij bent!

Warme groet,
Marlies Wieringa

 

 

Gegevens

Datum:
28 september 2022
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€997
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.bewustinbalansroden.com/mindfulness

Organisator

Bewust in Balans
Telefoon:
06 43 89 20 80
E-mail:
info@bewustinbalansroden.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121