Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mini Retraite: Yoga meditatie en diep ontspannen.

19 april 2020|10:00 - 15:00

€80

Mini Retraite: Yoga meditatie en diep ontspannen.

Authentieke eeuwen beproefde Himalaya yoga. Van basis tot verdieping en verstilling. Bijzonder aan te bevelen wanneer je stress ervaart, dieper werkende ontspanning zoekt of verlangt naar meer inzicht en licht in je leven.

 

We beginnen om 10 uur. Tussendoor soeplunch en om 3 uur heerlijk ruim voelend en ontspannen naar huis.

 

De 30 jaar ervaren en gediplomeerd yoga meditatie docente en Ayurveda Practitioner Romy van der Pool is geïnitieerd door swami Veda Bharati en ontving tevens onderricht uit verschillende tradities. Zoals Tibetaans Boeddhisme, Indiaanse en Aboriginal culturen. Zij is meermalen genodigd op inter-en nationale Yogacongressen voor overdracht in authentiek Yoga Meditatie, subtiele Klankconcerten maar ook Aboriginal dance en didgeridoo. Daarnaast gaf ze les of optredens op scholen, voor bedrijven en festivals.

Ze woont en werkt in yoga meditatie klank centrum Samavihara, waar ze individuele Ayurveda en klank-massages, klankschalen behandeling, coaching maar ook stervensbegeleiding met klankschalen biedt naast (ceremoniële) klankschalenconcerten en wekelijkse Yogalessen. Het is bijzonder wat ze overdraagt met aandachtige toewijding en eenvoud.

Prijs: 80,- incl soep, rijst en thee, nootjes en een verrassing.

Opgave: info@romyvanderpool.nl of bel: 0599-512075

https://www.romyvanderpool.nl

Gegevens

Datum:
19 april 2020
Tijd:
10:00 - 15:00
Kosten:
€80
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.romyvanderpool.nl

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121