Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sjamanistische Droomcirkel: Dans-je-Ziel avond

29 augustus 2020|19:30 - 21:30

€22,50

Bij deze Droomcirkel wordt je eerst meegenomen door de sjamanen drum voor een reis naar je binnenwereld, waarna je je reis gaat dansen onder begeleiding van live-muziek. Dansen is een krachtige manier om je ervaringen van de trance-reis te kunnen integreren in je lichaam.

Al sinds mensenheugenis maken sjamanen gebruik van de trommel om te reizen naar de diepere wereld van het onderbewuste. Deze oeroude techniek werd en wordt nog altijd gebruikt om de poorten te openen naar de versluierde wereld van de andere dimensies. Laat je meenemen op deze avond door de trommel voor een reis naar je binnenwereld. Betekenisvolle beelden, nieuwe inzichten, energetische heling en diepe ontspanning kunnen worden ervaren.  Je denken wordt uitgeschakeld en je komt in een andere staat van bewustzijn. Een trance-reis is als een wakkere droom, waar je in contact komt met je intuïtie en je innerlijke wereld: de droomtijd. Je reist zonder je te verplaatsen. In de reis kun je krachtdieren ontmoeten en een diepe mystieke verbinding voelen.

Na de trance-reis dans je je ervaringen op blote voeten en met een blinddoek, zodat je goed contact kan maken met je lijf.  Dit doe je vanuit een intentie. Door te dansen geef je uitdrukking aan de kracht van je ervaring van de reis. Terwijl je danst, wordt je begeleid door een muzikant die live cajon speelt (ritme-instrument) en door live zang met shruti-box (soort Indiaas accordeon).

Na afloop van de dans ga je liggen op je yoga-matje en krijg je nog een ontspannen klank-concert met live zang om de energie van de dans in alle rust te kunnen integreren in je fysieke lichaam.  We ronden de Droomcirkel af met een dialoog in een kring waarin je je ervaringen kunt delen. Na afloop van de bijeenkomst kun je nog blijven om samen vrij te dansen! (op een prachtige track van bestaande nummers, duur circa 25 minuten).

Bij goed weer vindt de bijeenkomst plaats in de tuin van Nova Strada, waar we de ruimte hebben. Bij slecht weer wordt er gekeken naar een geschikte ruimte in het gebouw van Nova Strada, die groot genoeg is om de 1,5 meter afstand te kunnen bewaren. Er zal dan worden bekeken hoe het programma binnen het beste tot zijn recht komt.

Begeleiding: Layla Radjab. Layla volgde meerdere workshops en trainingen in sjamanisme, o.a. bij Roel Crabbé van centrum Anam Cara in België. Gaandeweg heeft ze zich verdiept in het begeleiden van Droomcirkels (trance-reizen), die ze begeleidt met haar drum en geleide visualisaties. Daarbij zet ze haar stem in als klank voor healing en begeleidt ze meditaties met haar shruti-box (Indiaas accordeon). In haar droomcirkels zoekt ze naar verbinding vanuit de kracht van het hart.

Muzikant: Junior Martir deelt zijn liefde en passie voor muziek graag met anderen. Junior is een muzikaal talent en een didactisch professional die bruist van ritme. Hij werkt samen met Stichting Positivo. Stichting Positivo wil diversiteit in culturen op een positieve manier uitdragen door middel van muziek. Stichting Positivo verzorgt lessen, workshops en voorstellingen in de drum- en percussieschool Ritmo di mundu, maar ook in theaters en scholen. Junior Martir houdt van het samen ervaren van de vreugde die muziek kan brengen.

Deze Droomcirkel is met name geschikt voor mensen die al enige ervaring hebben met trance-reizen. Echter voel je je geroepen en heb je nog geen ervaring, wees dan ook welkom.

Om je op te geven voor deze workshop kun je een berichtje sturen naar: laylaradjab@gmail.com  Of voor meer informatie bellen/app-en met Layla Radjab, 06-11737895
Datum: zaterdag 29 augustus, 19.30-21.30 uur (inclusief vrij dansen van klein half uur).
Entree: 22,50 euro

Gegevens

Datum:
29 augustus 2020
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€22,50
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121