Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sjamanistische Droomcirkel voor kinderen: Krachtdieren

4 juli 2021|13:30 - 16:00

€24,50

Sjamanistische Droomcirkel Novakids: Krachtdieren!

Volgens de Indianen hebben wij allemaal een dier dat jou kracht geeft: een Krachtdier. Dit zijn dieren die je kunt ontmoeten in een droom en soms ook gewoon in je dagelijkse leven. Een Krachtdier kan een goede vriend worden, die je steunt en helpt waar nodig.

In deze kindercirkel gaan we eerst luisteren naar een verhaal over een meisje dat ’s nachts in haar bed ligt en een droom heeft waarin ze bijzondere dieren ontmoet, die haar meenemen op reis. Bij het verhaal zingen we een lied en brengen we samen met prachtige muziekinstrumenten de geluiden bij het verhaal tot leven zoals het geluid van de zee, de wind, een vogel, een waterval en zelfs de hartslag van Moeder Aarde.

Na het verhaal gaan we een Droomreis maken. Dat betekent dat je op de grond ligt op een yoga-matje terwijl je luistert naar een verhaal (geleide meditatie) en het geluid van een sjamanendrum die je meeneemt op reis. Je ligt dan als het ware wakker te dromen en maakt in je verbeelding een reis naar een andere wereld. In deze wereld kun je dieren ontmoeten en andere wezens. Na afloop ga je je reis tekenen en mag je vertellen wat je in je droom hebt gezien en gehoord.

Ga je mee op reis? Vergeet dan niet een voorwerp van jouw favoriete dier mee te nemen (een knuffel, een veer, een beeldje, een foto, enz.).

Het leuke is dat je ouders gewoon mee kunnen doen en mee kunnen dromen…

Leeftijd: vanaf 7 jaar (groep 4).

Datum: Zondag 4 juli.

Tijdstip: inloop om 13:30 uur. Om 13.45 uur starten we, om 16:00 uur ronden we af.

Meenemen: voorwerp van je favoriete dier, warme sokken/sloffen, kussentje, eventueel een dekentje, stiften/kleurpotloden en een schetsblok (er zijn yoga-matjes bij NovaStrada, of je neemt een eigen matje mee).

Kosten: 24,50 euro voor 1 ouder en 1 kind samen.
Dit is inclusief thee en lekkers.

Om je op te geven stuur je een mailtje naar laylaradjab@gmail.com of kan je Bellen/App-en met Layla Radjab, 06-11737895.

 

Layla Radjab. Layla volgde meerdere trainingen in het sjamanisme, o.a. bij Roel Crabbé van centrum Anam Cara in België. Gaandeweg heeft ze zich verdiept in het begeleiden van Droomcirkels (trance-reizen), die ze begeleidt met haar drum en geleide visualisaties. Bij haar sjamanistisch werk zet ze haar stem in als klank voor healing. Ook werkt ze als theaterdocent en dansdocent met kinderen en studenten. In haar werk met mensen zoekt ze naar de verbinding vanuit de kracht van het Hart.

 

 

Gegevens

Datum:
4 juli 2021
Tijd:
13:30 - 16:00
Kosten:
€24,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121