Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sjamanistische Drumcirkel: een Hart van Licht

3 juli 2021|13:30 - 16:30

€27,50

Al sinds mensenheugenis maken sjamanen gebruik van de trommel om te reizen naar de diepere wereld van het onderbewuste. Deze oeroude techniek werd en wordt nog altijd gebruikt om de poorten te openen naar de versluierde wereld van de andere dimensies.

In deze bijeenkomst starten we binnen met een geleide hartmeditatie. Daarna ga je een droomreis maken, waarbij je je door mijn drum en mijn zang laat meenemen voor een reis naar je binnenwereld. Betekenisvolle beelden, nieuwe inzichten, energetische heling en diepe ontspanning kunnen worden ervaren. Je denken wordt uitgeschakeld en je komt in een andere staat van bewustzijn. Deze reis is als een wakkere droom, waar je in contact komt met je intuïtie en je innerlijke wereld: de droomtijd. Je reist zonder je te verplaatsen. In de reis kun je krachtdieren ontmoeten en een diepe mystieke verbinding voelen.

 

 

Na deze droomreis en een kleine pauze maken samen een stiltewandeling naar een mooi stukje natuur bij NovaStrada, waar we een drumceremonie houden. We starten de drumceremonie met het aanroepen van de vier Windrichtingen, waarna we samen drummen vanuit het Hart in verbinding met de natuurelementen om ons heen. Vervolgens maak je een reis naar de Middenwereld (dit is onze aardse wereld en de spirituele dimensie ervan) door bij een boom die jou roept te gaan mediteren. Je verbindt je vanuit het Hart zodat je kunt gaan voelen hoe deze plek in de natuur leeft. Je kunt dit in stilte doen, of misschien voel je je juist geroepen om zachtjes te zingen, te drummen of te ratelen. Je opent je voor de ziel van deze plek om te kijken wat deze jou te vertellen heeft. Dit kan in beelden zijn, woorden of een fysieke sensatie, maar ook via het ruisen van de bladeren, de dieren, etc. Na afloop bedank je deze plek door hier iets achter te laten, iets te schenken zoals kruiden of een natuurwezen zoals een bloem, een steen, etc. Met deze offerande bedank je Moeder Aarde.

Na afloop van de meditatie sluiten we de cirkel weer door samen de Windrichtingen te bedanken en wandelen we terug naar Nova Strada, waar je de gelegenheid hebt om je ervaringen te delen.

Ter afronding van deze bijeenkomst ontvang je nog een ontspannend klankbad, waarbij je wordt ondergedompeld in de klanken van mijn muziekinstrumenten en mijn zang.

Datum: zaterdag 3 juli

Tijdstip: inloop vanaf 13.15 uur, start om 13.30 uur. Om 16.30 uur ronden we af (het kan iets uitlopen).

Entree: 27,50 euro (dit is inclusief thee en lekkers).

Meenemen: drum of ratel (ik heb enkele drums te leen), offerande voor Moeder Aarde, matje, (meditatie)kussentje, e.v.t. een eigen dekentje, sloffen/dikke sokken.

Om je op te geven stuur je een mailtje naar laylaradjab@gmail.com of kan je Bellen/App-en met Layla Radjab, 06-11737895.

Layla Radjab. Layla volgde meerdere trainingen in het sjamanisme, o.a. bij Roel Crabbé van centrum Anam Cara in België. Gaandeweg heeft ze zich verdiept in het begeleiden van Droomcirkels (trance-reizen), die ze begeleidt met haar drum en geleide visualisaties. Bij haar sjamanistisch werk zet ze haar stem in als klank voor healing en begeleidt ze haar meditaties met de muziek van haar shruti-box (Indiaas accordeon). Ook werkt ze als theaterdocent en dansdocent met kinderen en studenten. In haar werk met mensen zoekt ze naar de verbinding vanuit de kracht van het Hart.

Gegevens

Datum:
3 juli 2021
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
€27,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121