Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sjamanistische drumcirkel: feel the BEAT!

april 15|13:30 - 17:00

€45

Sjamanistische drumcirkel: feel the BEAT!

Ben je nieuwsgierig hoe het is om te spelen op de sjamanendrum of wil je je hier juist in verdiepen? En lijkt het je mooi om sjamanistische liederen te leren?

In deze drumcirkel ga je onderzoeken hoe je je vanuit het hart kunt afstemmen op de drum. Je krijgt ritmes en melodielijnen aangeleerd bij de drum en ontvangt na afloop opnames om thuis te kunnen beluisteren. We kijken naar een Cherokee watersong, liederen over Pachamama en de Holy Ground van Moeder Aarde en reizen mee met de Grote Gouden Vogel. Ook is er ruimte voor eigen improvisatie.

Je hoeft niet muzikaal te zijn om deze workshop te kunnen volgen! Iedere drum heeft een heartbeat en jij ook…
Je neemt een eigen drum mee of je leent een drum (er zijn enkele leendrums beschikbaar). Heb je geen drum? Neem dan een ratel mee. Het werken met de drum kun je ook goed combineren met een eigen praktijk zoals bij de yoga of bij de massage.

Datum: zaterdag 15 april
Tijdstip: van 13.30 – 17:00 uur.
Bijdrage: 45 euro incl. thee & lekkers
Begeleiding: Layla Radjab (sjamanistisch coach & klankhealer)
Aanmelden: laylaradjab@gmail.com of whatsapp 06-11737895
Meenemen: eigen drum (en/of ratel) en meditatiekussentje.

Deze sjamanistische drumcirkel wordt aangeboden door trainingscentrum CIrkeL, Centrum voor Intuïtief Leiderschap in Groningen. Doel van ons centrum is het helpen realiseren van jouw kwaliteiten als mens en deze helpen ontwikkelen in verbinding met je oorspronkelijke natuur. CIrkeL is een samenwerkingsverband van sjamanistisch coach Layla Radjab en systemische counselor Marieke Mosk.

Onze kennis en ervaring is verankerd in de oorspronkelijke natuur van alle dingen, geworteld in sjamanisme en spiritualiteit. Onze workshops en trainingen bestaan uit sjamanistische Droomcirkels, klankconcerten en het werken met Systemische Opstellingen, waaronder Opstellingen met Paarden.

Info over Layla:

Layla volgde meerdere trainingen in het sjamanisme & soudhealing, o.a. bij Roel Crabbé van centrum Anam Cara in België. Gaandeweg heeft ze zich verdiept in het begeleiden van sjamanistische droomcirkels en klankconcerten, die ze begeleidt met haar drum & zangstem. Bij haar sjamanistisch werk zet ze haar stem in als klank voor healing en gebruikt ze meditatieve muziekinstrumenten zoals de drum of klankschalen. Bij het coachen van mensen zoekt Layla altijd naar de verbinding vanuit de kracht van het Hart. Je kunt een track met haar zangstem beluisteren op www.droomtijdvandeziel.nl

 

NovaStrada
Average rating:  
 0 reviews

Gegevens

Datum:
april 15
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
€45
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121