Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sjamanistische Kindercirkel: Krachtdieren!

23 november 2019|18:00 - 20:00

Sjamanistische Kindercirkel: Krachtdieren!

Volgens de Indianen hebben wij allemaal een dier dat ons kracht geeft: een Krachtdier. Dit zijn dieren die je kunt ontmoeten in een droom en soms ook gewoon in je dagelijkse leven.
Een Krachtdier kan een goede vriend worden, die je steunt en helpt waar nodig.

 

In deze kindercirkel gaan we ’s avonds als het donker is rond een echt Vuur zitten en luisteren naar een vertelling over een meisje dat ’s nachts in haar bed ligt en een droom heeft waarin ze Krachtdieren ontmoet, die haar meenemen op reis. Bij het verhaal zingen we ook samen en brengen we samen met prachtige muziekinstrumenten de geluiden bij het verhaal tot leven zoals het geluid van de zee, de wind, een vogel, een waterval en zelfs de hartslag van Moeder Aarde.
Na het verhaal gaan we de Krachtdieren dansen op het geluid van de drum en kruip je in de huid van een dier zoals een beer, een dolfijn, een adelaar en mag je ook je eigen favoriete dier dansen. In de dialoog waarmee we afsluiten kijken we naar het dier dat jij hebt gedanst en wat voor kracht dit dier jou kan geven.

 

 

Ga je mee op reis? Vergeet dan niet een voorwerp van jouw favoriete dier mee te nemen (een knuffel, een veer, een beeldje, een foto…). En iets lekkers om te eten voor op de Tafel van Overvloed (dit is een tafel met allemaal lekkere dingen om te eten). Het leuke is dat je ouders gewoon mee kunnen doen en actief mee kunnen dromen!

Leeftijd: 8-88 jaar (vanaf groep 5).
Tijdstip: inloop om 17.45 uur. Om 18.00 uur starten we, om 20.00 uur ronden we af (de kinderen moeten al gegeten hebben vooraf aan de workshop)
Meenemen: voorwerp van je favoriete dier, warme kleding/eventueel een dekentje, iets lekkers voor op de Tafel van Overvloed (zoet of hartig).
Kosten: 8,50 euro per kind / 12,50 euro per volwassene.

Aanmelden: laylaradjab@gmail.com

 

 

Gegevens

Datum:
23 november 2019
Tijd:
18:00 - 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121