Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Droomcirkel: Sjamanistische trance reis.

29 mei 2021|13:30 - 16:00

€23,50

Sjamanistische trance-reis

Al sinds mensenheugenis maken sjamanen gebruik van de trommel om te reizen naar de diepere wereld van het onderbewuste. Deze oeroude techniek werd en wordt nog altijd gebruikt om de poorten te openen naar de versluierde wereld van de andere dimensies.

Laat je meenemen door de trommel voor een reis naar je binnenwereld. Betekenisvolle beelden, nieuwe inzichten, energetische heling en diepe ontspanning kunnen worden ervaren. Je denken wordt uitgeschakeld en je komt in een andere staat van bewustzijn. Een trance-reis is als een wakkere droom, waar je in contact komt met je intuïtie en je innerlijke wereld: de droomtijd. Je reist zonder je te verplaatsen. In de reis kun je krachtdieren ontmoeten en een diepe mystieke verbinding voelen.

De trance-reis wordt ingeleid met een grondingsoefening en een geleide meditatie om een goede verbinding met de aarde te hebben. Na afloop is er gelegenheid om ervaringen te delen.

Deze workshop is een introductie op de cursus: “trance-reizen” die in het voorjaar zal worden aangeboden. In deze cursus van 4 bijeenkomsten maak je kennis met de verschillende werelden van het sjamanisme en wordt je steeds meer ervaren in het trance-reizen. Je ontmoet je eigen gidsen en krijgt levenslessen aangereikt. Door je innerlijke wereld steeds meer bewust waar te nemen, kun je op een verrassende manier antwoorden en inzichten krijgen op levensvragen. Voor meer info hierover klik hier.

 

Layla Radjab. Layla volgde meerdere trainingen in het sjamanisme, o.a. bij Roel Crabbé van centrum Anam Cara in België. Gaandeweg heeft ze zich verdiept in het begeleiden van Droomcirkels (trance-reizen), die ze begeleidt met haar drum en geleide visualisaties. Bij haar sjamanistisch werk zet ze haar stem in als klank voor healing en begeleidt ze haar meditaties met de muziek van haar shruti-box (Indiaas accordeon). Ook werkt ze als theaterdocent en dansdocent met kinderen en studenten. In haar werk met mensen zoekt ze naar de verbinding vanuit de kracht van het Hart.

 

 

 

Om je op te geven voor deze workshop kun je een berichtje sturen naar: laylaradjab@gmail.com
Of voor meer informatie bellen/App-en met Layla Radjab, 06-11737895

We houden tijdens de droomcirkel gepaste afstand van elkaar en de lucht wordt continu gezuiverd.

 

 

Gegevens

Datum:
29 mei 2021
Tijd:
13:30 - 16:00
Kosten:
€23,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

NovaStrada
Telefoon:
06-30041121
E-mail:
info@novastrada.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121