Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Droomcirkel: Sjamanistische trance reis.

juni 20|13:30 - 16:00

€19,50

Sjamanistische trance-reis

Al sinds mensenheugenis maken sjamanen gebruik van de trommel om te reizen naar de diepere wereld van het onderbewuste. Deze oeroude techniek werd en wordt nog altijd gebruikt om de poorten te openen naar de versluierde wereld van de andere dimensies.

Laat je meenemen door de trommel voor een reis naar je binnenwereld. Betekenisvolle beelden, nieuwe inzichten, energetische heling en diepe ontspanning kunnen worden ervaren. Je denken wordt uitgeschakeld en je komt in een andere staat van bewustzijn. Een trance-reis is als een wakkere droom, waar je in contact komt met je intuïtie en je innerlijke wereld: de droomtijd. Je reist zonder je te verplaatsen. In de reis kun je krachtdieren ontmoeten en een diepe mystieke verbinding voelen.

De trance-reis wordt ingeleid met een grondingsoefening en een geleide meditatie om een goede verbinding met de aarde te hebben. Na afloop is er gelegenheid om ervaringen te delen.

Deze workshop is een introductie op de cursus: “trance-reizen” die in het najaar zal worden aangeboden. In deze cursus van 4 bijeenkomsten maak je kennis met de verschillende werelden van het sjamanisme en wordt je steeds meer ervaren in het trance-reizen. Je ontmoet je eigen gidsen en krijgt levenslessen aangereikt. Door je innerlijke wereld steeds meer bewust waar te nemen, kun je op een verrassende manier antwoorden en inzichten krijgen op levensvragen. Voor meer info hierover klik hier.

 

De workshop wordt begeleid door Layla Radjab. Layla volgde meerdere workshops en trainingen in sjamanisme, o.a. bij sjamanen als Orna Ralston en Ahamkara uit Siberië. Gaandeweg heeft ze zich verdiept in het begeleiden van Droomcirkels (trance-reizen). Daarnaast is zij theaterdocent bij o.a. de pabo van de Hanzehogeschool Groningen en bij de jeugdtheaterschool Groningen (Vrijdag), waar zij (fysieke) spellessen geeft en theaterproducties maakt.

Om je op te geven voor deze workshop kun je een berichtje sturen naar: laylaradjab@gmail.com
Of voor meer informatie bellen/App-en met Layla Radjab, 06-11737895

We houden tijdens de droomcirkel gepast afstand van elkaar en we hebben een beperkt aantal deelnemers. 

 

Gegevens

Datum:
juni 20
Tijd:
13:30 - 16:00
Kosten:
€19,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

NovaStrada
Telefoon:
06-30041121
E-mail:
info@novastrada.nl
Site:
www.novastrada.nl

Locatie

NovaStrada
Aan de Vaart 12
Roden, 9301 ZH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-30041121