Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrouwencirkel “Adem je vrij”

mei 12|19:00 - 22:00

Vrouwencirkel “Adem je vrij”

Zoals je ademt, zo leef je. Hoe voller je ademt, hoe voller je leeft!

Ben je al een tijdje met zelfontwikkeling bezig, maar loop je toch steeds weer tegen dezelfde beperkende patronen aan? Ervaar de magie van het ademwerk…

Tijdens de ademcirkel verbinden we onze adem en daarmee verbinden we onszelf met dat wat er diep van binnen leeft. Dat wat onbewust in jou leeft, kan via de adem naar de oppervlakte komen. Zo kan je laagje voor laagje oude pijnen en geblokkeerde energie loslaten.

We maken ruimte, zodat je levensenergie, speelsheid en creativiteit (weer) volop kan stromen.
Door ademwerk kom je in contact met je kern en ga je steeds meer leven vanuit authenticiteit.

Dit is wat je kunt verwachten
Tijdens de ademcirkel heeft ieder zijn eigen unieke proces. Het mooie aan samen ademen is, dat je met elkaar een energetisch veld opbouwt, waarin je elkaar versterkt. Het gezamenlijk doorleven van dit proces schept verbondenheid en een diepe herkenning van universele thema’s.

Tijdens de ademcirkel krijg je meer informatie over ademwerk, doe je lichaamswerk, maak je gebruik van de kracht van je geest en onderga je een volledige ademsessie.

Er wordt bewust met een kleine groep gewerkt zodat er voldoende aandacht is voor iedere deelnemer. Iedereen is welkom, van beginners tot mensen die al ervaren zijn met de verbonden adem.

Praktische informatie
Deze avond wordt verzorgd door Yvette Duursma. Yvette helpt ambitieuze, bewuste vrouwen te herinneren wie ze diep van binnen zijn, wat voor hun belangrijk is en wat hun potentieel is.
Ze laat ze zien dat het anders kan, helpt blokkades te doorbreken en geeft inzicht in de mogelijkheden. En die helderheid zet alles in beweging! Het zorgt voor verbinding, een diep vertrouwen om hun eigen pad te volgen en (financiële) vrijheid. Yvette is bewustzijnscoach en (business)mentor, zowel 1 op 1 als in groepsverband. Ook verzorgt zij vrouwencirkels én online trainingen. Zij is NOBCO en NLP gecertificeerd en opgeleid tot ademcoach.

Deze avond is van 19.00 tot 22.00 uur. De investering in jezelf is 66,-. Dit bedrag is inclusief onbeperkt thee en gezonde snacks.

Als je voelt dat dit voor jou is, reserveer dan nu je plek. Opgeven kan via info@yvettecristhel.nl, Instagram @yvettecristhel of via WhatsApp 06-54260380. Stel daar ook eventuele vragen.


NovaStrada
Average rating:  
 0 reviews

Gegevens

Datum:
mei 12
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121