Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrouwencirkel Entrepreneur

april 2|13:00 - 16:00

€44

Vrouwencirkel Entrepreneur

Een middag speciaal voor vrouwelijke ondernemers en vrouwen die dromen van het ondernemerschap. Om verbinding en herkenning te voelen bij elkaar.

Tijdens deze cirkel zetten we een intentie en leggen we de focus op loslaten en ontspannen. Wat heb jij vanuit liefde los te laten? En wat wil je de komende periode graag ervaren? Wat zijn je verlangens?
Vanuit ontspanning, de juiste energie en met een positieve mindset trek je kansen en mogelijkheden naar je toe.

Op het moment dat je in deze vrouwencirkel stapt, laat je alle drukte van de dag achter je en is er tijd voor JOU. Voor jouw vraagstukken. Voor jouw verlangens. Voor jouw emoties. Er is tijdens de cirkel alle ruimte om je kwetsbaar op te stellen. Om op jezelf te reflecteren. Om te leren van elkaar.

En wat zo bijzonder is aan vrouwencirkels is dat je al vrij snel connectie en verbinding kunt ervaren, ook al kom je druk en gestrest binnen (snel hierheen na het eten, kids, werk etc.).

Dit is wat je kunt verwachten
Je wordt ontvangen in de prachtige ruimte van NovaStrada, waar een heerlijke kruidenthee voor je klaar staat.

We beginnen met een openingsritueel en een meditatie. Vervolgens doen we een loslaat-ritueel en ademwerk om ruimte te maken voor het manifesteren van je verlangens en doelen. We visualiseren, doen diverse verbindingsoefeningen en sluiten gezamenlijk af met een ritueel in de cirkel.

Praktische informatie
Deze middag wordt verzorgd door Yvette Duursma. Yvette helpt ambitieuze, bewuste vrouwen te herinneren wie ze diep van binnen zijn, wat voor hun belangrijk is en wat hun potentieel is.
Ze laat ze zien dat het anders kan en geeft inzicht in de mogelijkheden. En die helderheid zet alles in beweging! Het zorgt voor verbinding, een diep vertrouwen om hun eigen pad te volgen en (financiële) vrijheid. Yvette is coach en mentor, zowel 1 op 1 als in groepsverband. Ook verzorgt zij vrouwencirkels én online trainingen. Zij is NOBCO en NLP gecertificeerd en opgeleid tot ademcoach.

Deze middag is van 13:00 tot 16:00 uur. De investering in jezelf is 44,-. Dit bedrag is inclusief ceremoniële cacao, onbeperkt thee en gezonde snacks.

Als je voelt dat dit voor jou is, reserveer dan nu je plek. Opgeven kan via info@yvettecristhel.nl, Instagram @yvettecristhel of via WhatsApp 06-54260380. Stel daar ook eventuele vragen.

 

 

NovaStrada
Average rating:  
 0 reviews

Gegevens

Datum:
april 2
Tijd:
13:00 - 16:00
Kosten:
€44
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121