Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrouwencirkel Full Moon

maart 8|19:30 - 22:30

€44

Vrouwencirkel Full Moon

Alles wat er in je leven gebeurt, is veel groter dan je kleine omgeving! De resonantie met de maan en de sterren is sterk, maar wij hebben deze verbinding verloren in ons drukke leven.

Volle maan is hét hoogtepunt van de maancyclus, de energie van de maan is dan erg hoog en vooral als je sensitief bent kun je dit flink voelen. Je emoties kunnen bijvoorbeeld sterker zijn en slapen gaat moeizamer.

Met het volle maan ritueel tijdens deze cirkel reinig je jezelf van datgene wat jou niet meer dient of wat je niet meer nodig hebt. Je maakt weer ruimte voor de wonderen in je leven.

Op het moment dat je in deze vrouwencirkel stapt, laat je alle drukte van de dag achter je en is er tijd voor JOU. Voor jouw vraagstukken. Voor jouw verlangens. Voor jouw emoties. Er is tijdens de cirkel alle ruimte om je kwetsbaar op te stellen. Om op jezelf te reflecteren. Om te leren van elkaar.

En wat zo bijzonder is aan vrouwencirkels is dat je al vrij snel connectie en verbinding kunt ervaren, ook al kom je druk en gestrest binnen (snel hierheen na het eten, kids, werk etc.).

Dit is wat je kunt verwachten
Je wordt ontvangen in de prachtige ruimte van NovaStrada, waar een heerlijke kruidenthee voor je klaar staat.

We beginnen met een openingsritueel en een korte meditatie. Vervolgens doen we een loslaat-ritueel, drinken we cacao met een intentie en doen we verschillende verbindingsoefeningen. We sluiten af met intuïtief dansen.

Praktische informatie: 
Deze avond wordt verzorgd door Yvette Duursma. Yvette helpt ambitieuze, bewuste vrouwen te herinneren wie ze diep van binnen zijn, wat voor hun belangrijk is en wat hun potentieel is.
Ze laat ze zien dat het anders kan en geeft inzicht in de mogelijkheden. En die helderheid zet alles in beweging! Het zorgt voor verbinding, een diep vertrouwen om hun eigen pad te volgen en (financiële) vrijheid. Yvette is coach en mentor, zowel 1 op 1 als in groepsverband. Ook verzorgt zij vrouwencirkels én online trainingen. Zij is NOBCO en NLP gecertificeerd en opgeleid tot ademcoach.

Deze avond is van 19.30 tot 22.30 uur. De investering in jezelf is 44,-. Dit bedrag is inclusief ceremoniële cacao, onbeperkt thee en gezonde snacks.

Als je voelt dat dit voor jou is, reserveer dan nu je plek. Opgeven kan via info@yvettecristhel.nl, Instagram @yvettecristhel of via WhatsApp 06-54260380. Stel daar ook eventuele vragen.

Gegevens

Datum:
maart 8
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€44
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121