Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrouwencirkel: New Beginning

januari 20|19:00 - 23:00

€55

Vrouwencirkel New Beginning

Het nieuwe jaar heeft iets speciaals…
Een nieuw begin. Een nieuw hoofdstuk in het boek dat je zelf schrijft.

Het is zo eenvoudig om aan dit moment voorbij te gaan. Wat als je er eens bewust bij stilstaat?

Verbinden met je kern.
Liefdevol loslaten wat jou niet meer dient.
Je verlangens helder voor 2023.
Krachtig shiften en je potentieel voelen!

Tijdens deze cirkel zetten we samen onze intenties voor het nieuwe jaar en maken wij onze verlangens fysiek door het creëren van een vision board. Het maken van een vision board is super krachtig als je de ‘juiste’ stappen zet, hierdoor trek je automatisch kansen en mogelijkheden aan.

Op het moment dat je in deze vrouwencirkel stapt, laat je alle drukte van de dag achter je en is er tijd voor JOU. Voor jouw vraagstukken. Voor jouw verlangens. Voor jouw emoties. Er is tijdens de cirkel alle ruimte om je kwetsbaar op te stellen. Om op jezelf te reflecteren. Om te leren van elkaar.

En wat zo bijzonder is aan vrouwencirkels is dat je al vrij snel connectie en verbinding kunt ervaren, ook al kom je druk en gestrest binnen (snel hierheen na het eten, kids, werk etc.).

Dit is wat je kunt verwachten
Je wordt ontvangen in de prachtige ruimte van NovaStrada, waar een heerlijke kruidenthee met iets lekkers voor je klaar staat.

We beginnen met een openingsritueel en een korte meditatie. Vervolgens drinken we cacao en doen we samen oefeningen die ons dichterbij onszelf brengen, ons lichaam, onze gevoelens, onze vrouwelijkheid, intuïtie, passie, creativiteit, ideeën en dromen. Om later op de avond onze dromen tot leven te brengen op een vision bord. We sluiten de avond samen af met een ritueel in de cirkel.

Praktische informatie
Deze avond wordt verzorgd door Yvette Duursma. Yvette begeleidt ambitieuze, bewuste vrouwen op de reis van hun hoofd naar hun hart en bij het ontdekken en voelen van hun missie. Zodat ze iedere dag kunnen leven in vrijheid en vertrouwen én vanuit hun unieke talent bij kunnen dragen aan een mooiere wereld. Yvette is coach en mentor, zowel 1 op 1 als in groepsverband. Ook verzorgt zij vrouwencirkels én online trainingen. Zij is NOBCO en NLP gecertificeerd.

Deze avond is van 19.00 tot 23.00 uur. De investering in jezelf is 55,-. Dit bedrag is inclusief thee/cacao, gezonde snacks en een eigen moodboard voor thuis aan de muur.

Dit event wil je niet missen en gaat ver boven al je verwachtingen uitstijgen! De energie die vrijkomt zet jou in actie om in 2023 jouw diepste verlangens te manifesteren.

Als je voelt dat dit voor jou is, reserveer dan snel je plek. Er is ruimte voor maximaal 12 vrouwen, dus wees er snel bij! Opgeven kan via info@yvettecristhel.nl, Instagram @yvettecristhel of via WhatsApp 06-54260380. Stel daar ook eventuele vragen.

NovaStrada
Average rating:  
 0 reviews

Gegevens

Datum:
januari 20
Tijd:
19:00 - 23:00
Kosten:
€55
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121