Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vrouwencirkel “Nieuwe Maan”

juni 18|13:00 - 16:00

Alles wat er in je leven gebeurt, is veel groter dan je kleine omgeving! De resonantie met de maan en de sterren is sterk, maar velen van ons zijn deze verbinding verloren vanwege ons drukke leven.

Tijdens de nieuwe maan staat de maan precies tussen de aarde en de zon. We zien hierdoor de maan niet, omdat we tegen de schaduwkant aan kijken en dit wordt de nieuwe maan genoemd.
De nieuwe maan is een heel goed moment om te starten met iets nieuws of een doel te stellen die je al zo lang wil behalen. Voor het uitspreken van je wensen is er een speciaal ritueel die we tijdens de nieuwe maan gaan uitvoeren.

Op het moment dat je in deze nieuwe maan cirkel stapt, laat je alle drukte van de dag achter je en is er tijd voor JOU. Voor jouw vraagstukken. Voor jouw verlangens. Voor jouw emoties. Er is tijdens de cirkel alle ruimte om je kwetsbaar op te stellen. Om op jezelf te reflecteren. Om te leren van elkaar.

En wat zo bijzonder is aan vrouwencirkels is dat je al vrij snel connectie en verbinding kunt ervaren, ook al kom je druk en gestrest binnen (snel hierheen na het eten, kids, werk etc.).

Dit is wat je kunt verwachten
Je wordt ontvangen in de prachtige ruimte van NovaStrada, waar een heerlijke kruidenthee voor je klaar staat.

We beginnen met een openingsritueel en een meditatie. Vervolgens doen we een nieuwe maan ritueel (incl. creatieve opdracht), waarin jij heel bewust contact maakt met jouw maanwensen.
We visualiseren, doen diverse verbindingsoefeningen en sluiten gezamenlijk af met een ritueel in de cirkel.

Praktische informatie
Deze middag wordt verzorgd door Yvette Duursma. Yvette helpt ambitieuze, bewuste vrouwen te herinneren wie ze diep van binnen zijn, wat voor hun belangrijk is en wat hun potentieel is.
Ze laat ze zien dat het anders kan, helpt blokkades te doorbreken en geeft inzicht in de mogelijkheden. En die helderheid zet alles in beweging! Het zorgt voor verbinding, een diep vertrouwen om hun eigen pad te volgen en (financiële) vrijheid. Yvette is bewustzijnscoach en (business)mentor, zowel 1 op 1 als in groepsverband. Ook verzorgt zij vrouwencirkels én online trainingen. Zij is NOBCO en NLP gecertificeerd en opgeleid tot ademcoach.

Deze middag is van 13.00 tot 16.00 uur. De investering in jezelf is 44,-. Dit bedrag is inclusief thee, materiaal voor de creatieve opdracht en gezonde snacks.

Als je voelt dat dit voor jou is, reserveer dan nu je plek. Opgeven kan via info@yvettecristhel.nl, Instagram @yvettecristhel of via WhatsApp 06-54260380. Stel daar ook eventuele vragen.

NovaStrada
Average rating:  
 0 reviews

Gegevens

Datum:
juni 18
Tijd:
13:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121