Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verwendag: “Healing Sounds & Subtile Breath”

5 november 2022|10:00 - 16:00

€108

In deze Healing Drumcirkel biedt Romy je de mogelijkheden verschillende van haar Healing Drums te bespelen en samen de stemmen vrij te laten gaan.

Er staan 14 Healing Drums voor je klaar om te bespelen én te ervaren. Je eigen drum is ook welkom! Romy van der Pool, oprichtster van “Healing Drumcirkel Drenthe Oost droOMy” nodigt je uit om “Heilige/Helende Klanken te maken en ervaren met stem, drums en een bijzondere klankschaal!

Er is uitleg over verschillende Kosha’s of lichamen en over de werking van verschillende Vayu’s of ademvormen en gebieden. Dit zoals overgedragen door mijn Swami ’s (authentieke Himalaya Yoga Meditatie lineage), deze kennis komt uit duizenden jaren observatie. Bij mooi weer gaan we even buiten het lichaam losser maken voor Prana oftewel levensenergie.

Eerdere deelnemers spreken steeds van een  bijzondere en fijne ervaring en  gaan “lichter” huiswaarts.

Romy stamt af van een ingewijde grootmoederlijn voor ceremonies voor vrouwen met speciale drumritmes, tevens ingewijden in Healing. Zij ontving meerdere initiaties en geeft ruim 25 jaar Klank Healing en Klankschalenconcerten met vele instrumenten uit verschillende werelddelen. Zij is meermalen uitgenodigd op nationale- en internationale Yogacongressen voor het geven van concerten, Himalaya Yoga Meditatie en andere workshops.

Samenwonend- en werkend met haar partner René A. A. Stahn (www.klankschalen.nl; www.didgeridoo.nl) bieden zij sinds 2001 maandelijks Lig(ht)concerts in hun Yoga Klank en Meditatie Centrum met moestuinen, leliemeertje, voedselbos en 2 IJslandse paarden.

Van harte welkom op deze verwendag voor alle leeftijden!

Meenemen: Matje, omslagdoek, badhanddoek, kleine handdoek of oogbedekker
Bijdrage contant: €108,- incl. soep, thee en lekkers.
Informatie: www.romyvanderpool.nl
Reserveer op tijd: 0599-512075 of info@romyvanderpool.nl.

Kinderen zijn van harte welkom in een Kinder Drumcirkel van 16.30 – 17.00 uur. Bijdrage: donatie.

Romy van der Pool

 

 

Gegevens

Datum:
5 november 2022
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€108
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121