Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Yin & iRest® “Integrative Restoration”

8 april 2022|19:30 - 21:00

€17,50

Workshop: Yin & iRest® “Integrative Restoration”

Vrijdag 8 april van 19:30 tot 21:00

Door: Bea Visser, Yoga en iRest level 2 docent, Vibe Yoga,

Speciaal voor de Oekraïne benefiet week komt Bea een workshop YinRest geven.

Tijdens deze workshops wordt iRest® gecombineerd met Yin yoga (YinRest).

iRest® brengt je door ontspannen te gaan liggen in een staat van wakker bewustzijn en diepe rust. Dit is een ontvangende staat waarbij je wakker en alert blijft terwijl je lichaam slaapt en diep ontspannen is. Vanuit deze staat verwelkom je alles wat er is en kun je vanuit rust gaan onderzoeken wat zich bij jou aandient.

We beginnen met rustige yogahoudingen bedoeld om het lichaam voor te bereiden en te ontspannen. Daarna ga je lekker comfortabel liggen en sluit je je ogen. Door de geleidde meditatie te volgen word je meegenomen op een heerlijke ontspannen meditatie van ongeveer 30-35 minuten. Doorgaans zijn deelnemers compleet ontspannen na een iRest® sessie.

We behandelen een thema waar je op je eigen manier mee bezig gaat. Het thema van deze workshop is verbinding en hartopeners.

Voor deze workshop is ervaring met yoga niet nodig. Iedereen zal hier van genieten.

Klik hier om je gelijk aan te melden.

Hulp voor Oekraïense vrouwen en hun kinderen!

Iedereen krijgt de gebeurtenissen in Oekraïne mee, vele gezinnen zitten in benarde situaties door deze vreselijke oorlog. Yogacentrum NovaStrada wil graag iets betekenen voor deze gezinnen. In samenwerking met Joost en Liana’s Yoga Studio ‘Healthy Yoga’, organiseren ze een Benefietweek voor hulp aan Oekraïense vrouwen en hun kinderen. De opbrengsten van de donaties gaan voor 100% rechtstreeks naar hen toe.

Liana, zelf Oekraïense, is sinds augustus 2021 verbonden met 2000 Oekraïense vrouwen in een online Health Community. Deze vrouwen zitten met hun kinderen ineens middenin de oorlog, sommigen zonder huis & zonder geld en kunnen bijvoorbeeld geen onderdak, medicijnen of luiers kopen of simpelweg hun simkaart niet opwaarderen om contact te zoeken met de familieleden in nood elders in het land.

Via de oprichter van dit netwerk worden al vele vrouwen in acute financiële nood geholpen. De berichten van donaties worden transparant gedeeld en in dankbaarheid ontvangen. Het is ontroerend om te lezen.

Alle mogelijke hulp is meer dan welkom. Hoe meer mensen er deelnemen, des te meer we direct iets kunnen betekenen in deze ernstige situatie.

Het delen van deze actie wordt enorm gewaardeerd !   

Gegevens

Datum:
8 april 2022
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€17,50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.eversports.nl/widget/w/d9XxHz?event=403262&type=workshop

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121