Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Yoga Bootcamp

30 april 2022|10:00 - 11:30

€17,50

Workshop: Yoga Bootcamp

Zaterdag 2 april van 10:00 tot 11:30

Door: Jos van der Boogh, Personal trainer en Asthtanga yoga docent.

Speciaal voor de Oekraïne benefiet week komt Jos een workshop Bootcamp Yoga geven.

Tijdens deze, bij mooi weer, buiten workshops kan je jezelf uitdagen en zorgen voor een fysieke en mentale boost.

Mijn naam is Jos van der Boogh, voormalig militair sportinstructeur bij de koninklijk landmacht en tegenwoordig zelfstandig trainer en coach. Mijn passie is het begeleiden, trainen en coachen van mensen die het beste willen halen uit hun leven. Fysieke en mentale trainingen zijn essentieel om de beste versie van jezelf te worden. Yoga en mindfulness is daarbij een ontzettend goed middel om bewuster te worden van je eigen lichaam, mentaliteit en algehele gezondheid.

 

Met deze workshop willen we een combinatie maken van fysieke inspanning en bewustwording (mindfulness). Met ontspanning en lichamelijke inspanning creëren we een mooie activiteit. Iedereen kan en mag mee doen, van jong tot oud en van topsporter tot niet-sporter. Heb je toch een bepaalde beperking of blessure, dan kan je gewoon mee doen. We bieden diverse mogelijkheden aan zodat het toegankelijk is voor eenieder.

 

Klik hier om je gelijk aan te melden!

Tot dan!

Jos

Hulp voor Oekraïense vrouwen en hun kinderen!

De opbrengst van deze Workshop gaat voor 100% rechtstreeks naar ze toe. ththa

Liana, Oekraïense collega yogadocent uit Groningen, is sinds augustus 2021 verbonden met 2000 Oekraïense vrouwen in een online Health Community. Deze vrouwen zitten met hun kinderen ineens midden in de oorlog, sommigen zonder huis & zonder geld en kunnen bijvoorbeeld geen onderdak, medicijnen of luiers kopen of simpelweg hun simkaart niet opwaarderen om contact te zoeken met familie elders in het land.

Via dit netwerk worden al vele vrouwen in nood geholpen. De berichten van donaties worden transparant gedeeld en in grote dankbaarheid ontvangen. Het is ontroerend. 

Alle mogelijke hulp is meer dan nodig. Hoe meer mensen er deelnemen, des te meer we direct iets kunnen betekenen in deze ernstige situatie.

Het delen van deze actie wordt enorm gewaardeerd !

 

Gegevens

Datum:
30 april 2022
Tijd:
10:00 - 11:30
Kosten:
€17,50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.eversports.nl/widget/w/d9XxHz?event=403283&type=workshop

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121