Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Yin Yoga XL + Massage + Yoga Nidra

29 november 2022|11:00 - 13:30

€39,95

Dinsdag 29 november ’22 kan je bij Centrum NovaStrada in Roden genieten van een heerlijke uitgebreide Yin Yoga sessie met een Massage en Yoga Nidra.

De yoga strekkingen bij de yin maken de spieren en gewrichten soepel en sterk, brengen energiebanen beter in balans, werken aardend en geeft en gevoel van innerlijke rust en meer ruimte in het lichaam. Het activeert de bloedsomloop en het lymfesysteem en verbeterd de algehele vitaliteit.

Yoga massage is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest een geheel zijn. Lichamelijke klachten kunnen ontstaan door emoties en stress en vice versa. Yoga massage laat de energie weer door het lichaam stromen.

Tijdens de Yoga Nidra zetten we een intentie en leggen we de focus op loslaten en ontspannen. Wat laat jij los? En waar wil jij de komende tijd naartoe. In ontspannenheid en met een positieve mindset bereik je wat je wilt bereiken.

Deze workshop wordt gegeven door Lisa Schuur van Yoga Studio YogaLos. Naast Yoga docent en fysiotherapeut is Lisa docent bij de yogaopleiding van Rond van der Post en heeft ze een succesvolle yogastudio. Ze heeft vele jaren ervaring en organiseert o.a. Yogaretraite ’s in binnen en buitenland.

Laat je lekker in de watten leggen en geniet van de Yin Yoga XL workshop.

Om je aan te melden klik hier! 

 

 

Gegevens

Datum:
29 november 2022
Tijd:
11:00 - 13:30
Kosten:
€39,95
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.eversports.nl/widget/w/d9XxHz?event=453652&type=workshop

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630041121