06-30041121 info@novastrada.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kindercirkel: De kracht van de maan.

29 november 2023|17:30 - 19:30

Tijdens de volle maan periode zitten we in een cirkel van stenen. Er zijn veel steencirkels op onze aarde te vinden die gemaakt zijn door mensen van heel vroeger. Vaak waren deze cirkels verbonden met de cyclus van de zon, maar ook met de cyclus van de maan en de 4 windrichtingen, net als de stenencirkel bij ons.

De maan beïnvloedt alle leven op de planeet, zoals eb en vloed, maar ook hoe we ons voelen, of we beter plannetjes kunnen maken of terugkijken op hoe we het de afgelopen MAANd hebben gedaan.

Het is nu herfst, de tijd waarin het steeds donkerder wordt, maar ook de tijd waarin we de krachten van de kosmos en van de maan nog beter kunnen voelen. Tijdens deze Vuurcirkel gaan we een beetje van deze magie gebruiken om jullie de kracht van de maan te laten voelen en gebruiken, zoals dat ook in de oude natuurreligies werd gedaan.

We gebruiken hierbij de sjamanendrum waarmee we kunnen reizen, andere instrumenten om bij te zingen, het Vuur in de Cirkel en een mooie maansteen die je als cadeau mee krijgt naar huis.

Tussendoor eten we gezamenlijk van de lekkernijen die iedereen heeft meegenomen voor de tafel van overvloed.

Kortom, het wordt weer een bijzonder samenzijn waarbij Marieanne, Layla, Marieke en ik de kinderen en de ouders meenemen op een reis naar de maan.

De vuurcirkel is voor kinderen van 8 t/m 14 jaar op 29 november van 17:30 tot 19:30. Ouders zijn ook welkom.

Bijdrage: €35,- euro per ouder & kind, €15,- euro per extra kind. Kind zonder ouder €25,- euro.

Om je aan te melden klik hier!

 

 

 

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0630041121