06-30041121 info@novastrada.nl

Massage Roden: Thaise Yogamassage

Jouw Thaise Yogamassage in Roden: Ervaar de helende kracht

Thaise Yogamassage is duizenden jaren oud en combineert acupressuur en strekkingen met elkaar. Deze vorm van massage is goed voor lichaam en geest. Door middel van de strekkingen en drukpuntmassage wordt er op het fysieke, maar meteen ook op het energetische lichaam gewerkt. Dit alles in een meditatieve flow.

De Thaise Yogamassage wordt met een knipoog ook wel yoga voor luie mensen genoemd. De gemasseerde ligt op een massagemat op de grond en de massage wordt gegeven over gemakkelijk zittende kleding. Er komt geen olie aan te pas.

Wat maakt Thaise Yogamassage zo effectief?

  1. Diepe Ontspanning: Ontspannende en doelgerichte drukpunten verlichten spanning en bevorderen een diepe staat van ontspanning.
  2. Flexibiliteit: Door zorgvuldige stretching worden spieren en gewrichten versoepeld, waardoor de flexibiliteit wordt verbeterd.
  3. Energiebalans: De massage stimuleert de doorstroming van levensenergie, waardoor een gevoel van vitaliteit en welzijn ontstaat.
  4. Stressvermindering: Gerichte manipulaties verminderen stresshormonen en bevorderen een gevoel van innerlijke rust.
  5. Herstel van Balans: Thaise Yogamassage brengt lichaam en geest in evenwicht, waardoor je je vernieuwd en verjongd voelt.

Laat de spanning en stress van het dagelijkse leven achter je en ontdek de effectiviteit van Thaise Yogamassage. Deze eeuwenoude techniek combineert diepe weefselmassage, stretchen en meditatieve ademhaling om een harmonieuze balans te creëren tussen lichaam en geest.

De massage vindt plaats in ons yoga- en bewustzijnscentrum in Roden. Het adres is Vlasveen 34 in Roden.

 

“De Thaise yogamassage was een hele fijne ervaring. Met de houdingen gingen we mijn hele lichaam bij langs, en merkte ik waar knelpunten zaten. Deze werden door Jitze op milde wijze aangeraakt en verlicht.

Ik voelde in sommige houdingen spanning loskomen, gevolgd door een diepe zucht. Uiteindelijk was ik helemaal ontspannen en voelde ik me de rest van de dag heerlijk. Een absolute aanrader!”