06-30041121 info@novastrada.nl

Yoga

Yogacentrum NovaStrada; Een plek om tot jezelf te komen.

Wil je graag soepeler worden, zoek je een rust moment in de week of zit je hoofd vaak erg vol? Bij NovaStrada hebben we een gevarieerde aanbod yogalessen waar je met elk niveau terecht kunt.

De lessen worden gegeven in een sfeervolle ruimte. Je wordt met aandacht begeleidt in een veilige en grondige yogabeoefening door gecertificeerde docenten. Bij goed weer kan de les buiten gegeven worden in de mooie tuin!

Waarom YOGA goed is voor iedereen:

  • Betere lichaamshouding
  • Verlaagt je stress niveau
  • Betere weerstand
  • Je krijgt meer energie
  • Meer lichaamsbewustzijn
  • Yoga verlaagt je cholesterol en bloeddruk
  • Meer zelfvertrouwen
  • Flexibeler, Krachtiger, Positiever
  • Beter in balans

Yoga zweverig? Helemaal niet!  Onze lessen zijn heel toegankelijk en gericht op hoe jij daar de meeste baat bij kunt hebben. Yoga heeft wel een mooie en rijke geschiedenis wat soms in de lessen naar voren komt wanneer dit de les dient. 

Yogalessen: 

———————————————————————————————-

Yin / Yang Yoga: In yin yang yoga combineren we de rustige kracht van yin yoga met het energieke van yang yoga. Door met deze elementen te spelen en beide aan bod te laten komen creëren we balans.

Maandag: 20:00 tot 21:15

———————————————————————————————————-

Dynamische Hatha Yoga: zorgt voor fysieke kracht en balans. Geeft een leuke uitdaging en verdieping van je les.

Dinsdag: 9:30 tot 10:45 & 20:00 tot 21:15

———————————————————————————————————-

Yin Yoga: leert je diep te ontspannen, het legt de focus op herstel, en het mobieler en soepeler maken van je spieren en bindweefsel.

Dinsdag: 18:30 tot 19:45 & Vrijdag: 11:00 tot 12:15 

———————————————————————————————————

Mindful ontspanningsyoga: combinatie van mild actieve houdingen en diepe ontspanning, zorgt voor balans en contact met jezelf.

Woensdag: 9:30 tot 10:45 & 11:00 tot 12:15

Donderdag: 18:30 tot 19:45                                                                        ——————————————————————————————————–

Power & Play: op een speelse manier zorg je voor fysieke kracht en balans. Geeft een energie boost en je stapt met een glimlach de les uit.

Donderdag: 9:30 tot 10:45

——————————————————————————————————–

Restorative Yoga: deze les zorgt voor diepe ontspanning, wederopbouw en herstel na fysieke of mentale stress.

Donderdag: 11:00 tot 12:15

——————————————————————————————————–

Hatha Flow: Met een lekker flow en soms een uitdaging zorgt deze les voor contact met je lichaam, ontspanning en balans van lichaam en geest.

Donderdag: 20:00 tot 21:15
Vrijdag: 9:30 tot 10:45

———————————————————————————————————-

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan een gratis proefles doen!

Wat neem je mee en trek je aan?

Doe vooral iets gemakkelijks aan. Bijvoorbeeld een legging, joggingbroek of korte broek met een T-shirt, top of hemd. Voor de eindontspanning is het fijn als je dikke sokken en bijvoorbeeld een vest hebt.

Als je zelf een yogamat hebt dan kan je die mee nemen. In de studio zijn ook matten en denkentjes aanwezig die je mag gebruiken.

” Op een prachtige, groene plek gelegen. In een fijne sfeer yoga ervaren van uitstekende docenten. Ik ga hier met plezier naar toe en voel me altijd welkom. Sigrid

Boek hier jouw gratis proefles!