06-30041121 info@novastrada.nl

Wie zijn wij?

Hallo, wat leuk dat je geïnteresseerd bent in wie het gezicht achter NovaStrada is! 

Mijn naam is Jelske van Zuijlen en ik ben de oprichtster van NovaStrada. Dit ben ik samen met mijn dochter Elin →  

Na een heel aantal jaren als maatschappelijk werker in de hulpverlening te hebben gewerkt werd ik overspannen. Mijn nieuwe baan raakte veel dingen bij mij aan waar ik op dat moment nog niet bewust van was. Voor het eerst vroeg ik mij af of ik dit werk eigenlijk wel leuk vond. Ik had altijd gedacht dat ik dat gewoon moest gaan doen omdat dat mijn roeping was maar me nooit afgevraagd of ik er ook blij van werd. 

Toen ik door meerdere factoren overspannen raakte werd heel duidelijk dat ik dit werk niet meer wilde doen. Voor het eerst ging ik bedenken waar ik wel blij van werd. Dat wist ik eigenlijk al heel snel. Ik wilde een centrum beginnen waar mensen konden samenkomen, yoga doen, interessante lezingen bijwonen en bezig zijn met je eigen persoonlijke ontwikkeling. 

Toen besloot ik om Centrum NovaStrada op te richten met als doelstelling het bevordering van gezondheid, duurzaamheid en bewustwording met als basisactiviteit yogalessen. In mijn beleving zijn dit de 3 belangrijkste thema’s van onze tijd. We hebben dan ook al veel leuke workshops, lezingen, cursussen etc. georganiseerd rondom deze thema’s.

We hebben inmiddels een prachtig centrum neergezet, waarin de mensen centraal staan. Dit merk je door de persoonlijke benadering en de gemoedelijke sfeer tijdens de yogalessen. Er staat bij ons altijd thee klaar en er is voor en na de les ruimte om met elkaar van gedachte te wisselen en vragen te stellen aan de docent. 

Ik ben ontzettend trots op het team van yogadocenten die elk hun eigen kwaliteit hebben en vooral oog hebben voor de cursisten.

Maar we werken ook graag samen met anderen die zich met dezelfde doelstelling bezighouden. We stellen onze ruimte beschikbaar o.a. voor Marlies Wiersma van Bewust in Balans die doorlopend trainingen bij ons verzorgt. Ze geeft bijvoorbeeld 2x per jaar een prachtige Mindfulness training, een Burn-out training en nog veel meer. Via de nieuwsbrief houden we iedereen op de hoogte van alles wat er bij ons georganiseerd word. 

We zien je graag! 

Het woord NovaStrada betekent Nieuwe Weg en staat voor de nieuwe weg die wij als samenleving inslaan om een betere toekomst te kunnen creëren voor onszelf, voor onze kinderen en volgende generaties!