Wie zijn wij?

Wie zijn wij? Dat is een goede vraag! Laat ik beginnen met mijzelf voor te stellen.
Mijn naam is Jelske van Zuijlen en ik ben de oprichtster van NovaStrada

Na een heel aantal jaren als maatschappelijk werker in de hulpverlening te hebben gewerkt, besloot ik om een eigen organisatie op te richten die zich bezig houdt met de bevordering van gezondheid, duurzaamheid en bewustwording. In mijn beleving zijn dat de 3 belangrijkste thema’s van deze tijd. We hebben dan ook al veel leuke workshops, lezingen, cursussen etz georganiseerd rondom deze thema’s.

Na verloop van tijd zijn we ons meer gaan richten op de yogalessen en hebben we inmiddels een prachtig centrum neergezet, waarin de mensen centraal staan. Dit merk je door de persoonlijke benadering en de gemoedelijke sfeer. Er staat bij ons altijd thee klaar en er is voor en na de les ruimte om met elkaar van gedachte te wisselen en vragen te stellen aan de docenten.  Ik ben ontzettend trots op het team van Yogadocenten die elk hun eigen kwaliteit hebben maar vooral oog hebben voor de cursisten.

Het woord NovaStrada betekent Nieuwe Weg en staat voor de nieuwe weg die wij als samenleving inslaan om een betere toekomst te kunnen creëren voor onszelf, voor onze kinderen en volgende generaties!