06-30041121 info@novastrada.nl

Locatie bij Galerie aan de Vaart.

Centrum NovaStrada is nu nog gevestigd in de prachtige galerie van Elly Hardholt van Galerie aan de vaart. Jelske is Elly haar dochter en zodoende is er een samenwerking gekomen. 

De Galerie bestaat al bijna 30 jaar en is ooit begonnen als antiek en curiosa. Later is de galerie door ontwikkeld naar een interieur zaak en na een aantal jaren heeft Elly haar passie voor het schilderen weer opgepakt. Haar bijzondere werken zijn te bezichtigen in de galerie. Daarnaast geeft Elly styling advies aan particulieren en bedrijven op het gebied van interieur.

Naast de galerie is er ook een mooie serene tuin en ligt het terrein naast de “Kanovijver” wat een heerlijk wandel gebied is. 

Het nieuwe centrum:

Op dit moment word er druk gewerkt aan een nieuw en duurzaam gebouw. In 2020 hebben Jelske en haar man, Pepijn, een stuk grond gekocht dat grenst aan de tuin van de huidige plek. In het voorjaar van 2023 kan dit project hopelijk afgerond worden en kunnen de cursisten genieten van een prachtige tuin gerichte yogazaal. In het gebouw zal ook een fijne ontvangstruimte met boetiek en een behandelruimte komen. 

Routebeschrijving:

Als je op de ring van Roden rijd vanaf richting Peize of Leek, dan sla je af bij industrieterrein Haarveld. Je houd links aan en volgt de Vlasveen tot nummer 34. Je ziet hier rechts een slingerpad die je mag aflopen tot de voordeur van het witte huis. Hier is het. 

Kun je het onderweg niet vinden, bel gerust Tel: 06-30041121