Locatie bij Galerie aan de Vaart.

Het centrum NovaStrada is gevestigd in de prachtige galerie van Elly Hardholt van Galerie aan de vaart.

De Galerie bestaat al bijna 30 jaar en is ooit begonnen als antiek en curiosa. Later is de galerie meer een interieur zaak geworden en na een aantal jaren heeft Elly haar passie voor het schilderen weer opgepakt. Haar bijzondere werken zijn te bezichtigen in de galerie. Daarnaast doet zij nog steeds inrichtingen van particulieren woningen en bedrijven.

Naast de galerie is er ook een mooie serene tuin en ligt het terrein naast de “Kanovijver” wat een heerlijk wandel gebied is. Het is mogelijk om een ruimte te huren voor bijeenkomsten zowel voor bedrijven als particulieren. Dit kan eventueel met verzorging van biologische eten en drinken of zelfs leuke activiteiten voor bijvoorbeeld een teamdag, congres, vergadering, vrijgezellen feestje of babyshower! Wij denken graag mee.

Routebeschrijving:

Als je op de ring van Roden rijd vanaf richting Peize of Leek, dan sla je af bij industrieterrein Haarveld. Je houd dan links aan, dan rij je gelijk op een parkeerplaats af. Je hebt dan het “begin” van de Vaart rechts en dus een parkeerplaats links. Hier kun je parkeren en bij de vlaggen met Galerie aan de Vaart er op, het pad volgen tot aan het grote witte huis. Daar is het!

Rij je met een navigatiesysteem dan kun je die het beste instellen op “Aan de vaart 12” ipv 10a.

Kun je het onderweg niet vinden, bel gerust met de Galerie: 050-5015441 of 06-30041121