Locatie bij Galerie aan de Vaart.

Centrum NovaStrada is gevestigd in de prachtige galerie van Elly Hardholt van Galerie aan de vaart. Jelske is Elly haar dochter en zodoende is er een samenwerking gekomen. 

De Galerie bestaat al bijna 30 jaar en is ooit begonnen als antiek en curiosa. Later is de galerie meer een interieur zaak geworden en na een aantal jaren heeft Elly haar passie voor het schilderen weer opgepakt. Haar bijzondere werken zijn te bezichtigen in de galerie. Daarnaast geeft Elly styling advies aan particulieren en bedrijven op het gebied van interieur.

Naast de galerie is er ook een mooie serene tuin en ligt het terrein naast de “Kanovijver” wat een heerlijk wandel gebied is. 

Routebeschrijving:

Als je op de ring van Roden rijd vanaf richting Peize of Leek, dan sla je af bij industrieterrein Haarveld. Je houd links aan en dan rij je gelijk op een parkeerplaats af. Hier kun je parkeren. Je volgt daarna het pad met de grote steen erop tot aan het  witte huis, zie foto, daar is het. Het houten huis waar je aan voorbij loopt is van de buurman. 

Rij je met een navigatiesysteem dan kun je die het beste instellen op “Aan de vaart 12” ipv 10a.

Kun je het onderweg niet vinden, bel gerust Tel: 06-30041121