06-30041121 info@novastrada.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag Retraite: Innerlijke Wijsheid

26 november 2023|09:30 - 17:00

Je kunt niet alles oplossen met alleen je ratio. Gun jezelf een vrije dag om te ontdekken hoe je je voelt en om in contact te komen met de energie en wijsheid die diep in jezelf schuilt.

Even weg van de dagelijkse hectiek, een dag van verwennerij met diepgang.

Tijdens deze eendaagse retraite mag je volledig in verbinding komen met jezelf. De dag staat in het teken van loslaten en opladen. Dit thema past goed bij de herfst, omdat we in deze periode worden uitgenodigd om meer naar binnen te keren. De dagen worden korter en de zonne-energie neemt af. Het is tijd om weer even tot jezelf te komen, los te laten wat je niet langer dient en jezelf op te laden voor de winter.

Tijdens deze dag zullen we oefeningen doen die je helpen daadwerkelijk los te laten en oefeningen die je zelfhelend vermogen activeren. ’s Ochtends word je onder anderen begeleid in zachte yogahoudingen met o.a. hartopeners, ademhalingsoefeningen en meditatie.

Daarna staat er een heerlijke biologische/vegetarische lunch voor je klaar, bereid door Pepijn. Deze lunch bestaat uit zelfgemaakte quiche, een seizoensgebonden soep, salade, verse broodjes met kruidenboter en fruit. We hebben ook appelsap gemaakt van onze eigen appels.

In de middag hebben we een aantal mooie creatieve opdrachten waarbij je weer je intentie inzet en gebruikt o.a. bij het maken van je eigen visionboard. Om zo uiting te geven aan datgene wat je wilt loslaten/naar je toe trekken. Of je kan juist helemaal vanuit vrijheid iets laten ontstaan.

We sluiten de dag af met wat lekkers en een cadeautje om mee naar huis te nemen. Je krijgt de oefeningen mee naar huis, zodat je de technieken vaker kunt toepassen en de kracht ervan kan laten doorwerken.

De retraite wordt begeleid door Kirsten en mijzelf.

Om je aan te melden klik hier!

Gegevens

Datum:
26 november 2023
Tijd:
09:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
https://www.eversports.nl/widget/w/d9XxHz?event=580647&type=workshop

Organisator

NovaStrada
Telefoon
06-30041121
E-mail
info@novastrada.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0630041121