06-30041121 info@novastrada.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VOEL JIJ DE ROEP VAN JE ZIEL EN JE BEDRIJF?

16 november 2023|12:45 - 17:45

VOEL JIJ DE ROEP VAN JE ZIEL EN JE BEDRIJF?

Het Soul & Business event is er speciaal voor ondernemende vrouwen zoals jij.

Mooie vrouw, je bent hier met een missie. Je hebt een unieke gave om anderen te helpen.
Dit diepgewortelde verlangen om jouw missie te vervullen, om elke dag te starten vanuit plezier en te blijven groeien, drijft je van binnenuit.

Maar laten we eerlijk zijn, soms is het eng om dat unieke ‘GOUD’ in jou volledig te omarmen en jezelf authentiek te positioneren.

Je weet dat er zoveel meer voor je mogelijk is, en je voelt dat je er klaar voor bent om dat potentieel volledig te omarmen. En waarom? Omdat je diep van binnen weet dat door dat te doen, je nog meer prachtige mensen kunt helpen met wat je te bieden hebt.

Het Soul & Business event is geen standaard netwerkevent. Het is een totale onderdompeling in jouw zielsmissie, een connectie met jezelf en andere gelijkgestemde onderneemsters. Dit is de reis naar binnen, waar jouw vrouwelijke kracht verborgen ligt.

Tijdens deze onvergetelijke dag ga je ervaren hoe het is om jezelf volledig te omarmen en je potentieel te benutten.

Wat kun je verwachten?
✨ Een diepgaande visualisatie die je in verbinding brengt met jouw oneindige potentieel.
✨ De allereerste stappen richting je nieuwe realiteit.
✨ Inspiratie, gedeelde inzichten, en het uitbreiden van je netwerk.
✨ Een boost voor je eigen business, hernieuwe ideeën.
✨ Een unieke en betekenisvolle theebeleving die je zintuigen zal prikkelen.

Maar dat is niet alles. We hebben nog meer verrassingen voor je in petto, want deze dag draait om jouw groei als ondernemer. Weet dat we je in de week voorafgaand aan het event al meenemen op ontdekkingsreis😊

Alleen als je de roep van je ziel voelt en klaar bent om jouw ‘GOUD’ te omarmen, moet je aanwezig zijn. Deze dag zal iets in beweging zetten…

Stel je eens voor hoe het zou zijn om je missie nog intenser te leven, om jezelf met volle overtuiging te positioneren en nog meer impact te maken in de wereld.

Praktische informatie
Deze onvergetelijke middag wordt geleid door Yvette Cristhel Duursma, Bewustzijnscoach en Business Mentor. Yvette is gepassioneerd om intuïtieve vrouwen te helpen hun missie en hun unieke ‘GOUD’ écht te voelen en zich authentiek te positioneren. Ze is NOBCO en NLP gecertificeerd en opgeleid tot ademcoach.

Wil je nu al meer van Yvette leren? Volg haar op Instagram via: https://www.instagram.com/yvettecristhel/ waar ze dagelijks inspiratie en tips deelt over leven vanuit je zielsmissie, ondernemen en authentiek positioneren.

Mis deze kans niet. Het event vindt plaats op donderdag 16 november van 12.45 tot 17.45 uur. De investering in jezelf en je bedrijf bedraagt slechts 155,- ex. btw, inclusief een unieke theebeleving, drankjes en hapjes.

Aanmelden kan hier: https://yvettecristhel.plugandpay.nl/checkout/soul-business

Dit is jouw moment om te schitteren en je missie nog meer te omarmen. Ben jij er klaar voor?💫

Gegevens

Datum:
16 november 2023
Tijd:
12:45 - 17:45
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://yvettecristhel.plugandpay.nl/checkout/soul-business

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0630041121