06-30041121 info@novastrada.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meditatie Cursus: De Weg naar Innerlijke Rust en Welzijn.

februari 28|19:30 - 21:00

Meditatie Cursus: De Weg naar Innerlijke Rust en Welzijn.

Meditatie is een tijdloze praktijk die in de moderne wereld steeds meer erkenning krijgt vanwege de overweldigende positieve effecten die het heeft op de geest, het lichaam en de ziel. In deze drukke wereld waarin we leven, biedt meditatie een welkome oase van kalmte en heling.

De voordelen van meditatie zijn legio. Ten eerste bevordert meditatie innerlijke rust en een gevoel van kalmte. Door simpelweg de tijd te nemen om te mediteren, kunnen we ontsnappen aan de chaos van het dagelijks leven en een diep gevoel van vrede vinden. Dit innerlijke rustpunt helpt stress te verminderen en draagt bij aan een verbeterde mentale gezondheid.

Meditatie heeft ook aantoonbare fysieke voordelen. Het verlaagt de bloeddruk, verbetert de slaapkwaliteit en versterkt het immuunsysteem. Daarnaast kan meditatie pijnverlichting bieden en helpen bij het omgaan met chronische aandoeningen.

Een ander belangrijk effect van meditatie is de bevordering van emotioneel welzijn. Het vergroot het zelfbewustzijn en de emotionele stabiliteit, helpt bij het beheersen van angst en depressie, en versterkt positieve emoties zoals dankbaarheid en mededogen.

Meditatie versterkt ook de geestelijke focus en verbetert de concentratie. Dit is nuttig in alle aspecten van het leven, van werkprestaties tot studievoortgang.

Kortom, meditatie is een krachtige tool voor het creëren van een evenwichtiger, gezonder en gelukkiger leven. Door dagelijks de tijd te nemen om te mediteren, kunnen we de rijke beloningen van innerlijke rust, fysieke gezondheid en emotioneel welzijn oogsten.

Met deze cursus maak je een begin met mediteren en kan je de transformatieve kracht van deze eeuwenoude praktijk ervaren.

Dit vinden anderen van de cursus:

Ondanks dat ik al jaren meditatie beoefen was deze meditatiecursus een fantastische aanvulling. De meditatie tools hebben mij geholpen nog meer rustmomenten te gaan integreren in mijn dagelijks bestaan. Bovendien is Kirsten een geweldige docente die met passie haar lessen geeft. Dus wat mij betreft een echte aanrader. Ik geef 5 sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️” Claudia

Een laagdrempelige manier om kennis te maken met meditatie en ervaringen op te doen met verschillende meditatieve vormen. Prettige sfeer en omgeving en een fijne, inspirerende docent. Een echte aanrader!” Jacqueline

Gegevens

Datum:
februari 28
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.eversports.nl/widget/w/d9XxHz?event=581622&type=course

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0630041121