06-30041121 info@novastrada.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Droomcirkel – De Sjamanistische Trancereis

september 6|13:30 - 16:30

In verbinding met je intuïtie en je creatiekracht.

Van oudsher komen mensen bij elkaar in cirkels om verhalen te delen. Samen dromen geeft kracht en verbondenheid en is een helend ritueel om het leven te vieren.

In deze cirkel wordt je door de melodieuze zangstem van Layla en haar sjamanendrum meegenomen voor een reis naar je binnenwereld. Door de klank van de drum, die als een hartslag is, kun je in een diepe ontspanning komen. Je denken wordt uitgeschakeld en je komt in een andere staat van bewustzijn. Een trance-reis is als een wakkere droom, waar je in contact komt met je intuïtie en je innerlijke wereld: de Droomtijd. In deze meditatieve staat van zijn kun je betekenisvolle beelden ervaren, nieuwe inzichten krijgen of een energetische heling.

De zang, die intuïtief is en diep doorwerkt, nodigt samen met de klank van de drum uit tot heling op celniveau, zodat je kunt gaan loslaten en in contact komt met je oorspronkelijke energieveld. Je komt weer meer in verbinding met je eigen, unieke trilling. Door je innerlijke wereld van hieruit waar te nemen, kun je op een verrassende manier antwoorden krijgen op levensvragen.

Bij binnenkomst wordt je gesmudged, dat wil zeggen dat je energieveld wordt gereinigd met de rook van salie. Daarna starten we de cirkel met een hartmeditatie, waarbij er voor je gedrumd en gezongen wordt om je hartchakra te openen en om te kijken vanuit welke levensvraag je gaat reizen.

Bij de Droomreis ga je ontspannen liggen op een yoga-matje en luisteren naar het geluid van de sjamanendrum. Je reist met behulp van een geleide meditatie naar een krachtplek, waar je gidsen kunt ontmoeten zoals Krachtdieren. Hierdoor ga je bewust de droomstaat binnen. Dit is vergelijkbaar met dromen zoals je ’s nachts doet, maar nu ben je wakker. Dit is een natuurlijk proces, waar je niet meer voor hoeft te doen dan je open te stellen voor de innerlijke beelden en gewaarwordingen die zich aandienen.

Na het reizen ben je welkom om je ervaringen te delen. We kijken dan hoe jouw Droomreis jou meer inzicht kan verschaffen op je levenspad.

Het Droomreizen in deze cirkel wordt gecombineerd met Soundhealing door de klank van melodieuze intuïtieve zang en andere meditatieve instrumenten zoals klankschalen.

Deze droomcirkel is geschikt voor mensen met en zonder ervaring in het trance-reizen. Als je je verder wilt verdiepen in het Droomreizen, dan ben je welkom bij de aansluitende 4-daagse Droomcirkel die start eind september.

Datum en tijd: vrijdag 6 september, 13.30 – 16.30 uur. Inloop 13.15 uur
Begeleiding: Layla Radjab (sjamanistisch coach & soundhealer)
Bijdrage: €45,- (inclusief thee & lekkers)
Info en opgave: laylaradjab@gmail.com of whatsapp 06-11737895
Meenemen: matje, meditatiekussentje, oogmasker

Over Layla Radjab:

Layla begeleidt sjamanistische droomcirkels, klankconcerten en drumcirkels en heeft daarnaast een eigen praktijk als sjamanistisch coach. Ze volgde meerdere trainingen in het sjamanisme, o.a. bij Roel Crabbé van centrum Anam Cara in België. Dit diepgaande droomwerk in de menselijke ziel gaven haar vanaf het eerste moment het gevoel van thuiskomen. Bij haar sjamanistisch droomwerk zet ze haar zangstem, die intuïtief is en diep doorwerkt, in als klank voor healing samen met de genezende klank van haar sjamanendrum en andere meditatieve instrumenten zoals klankschalen. In haar werk met mensen zoekt ze naar de verbinding vanuit de kracht van het Hart.

Layla: “Voor mij gaat sjamanisme over je eigen unieke plek innemen in een groter geheel, je verbonden voelen met het universum. En dat jij als mens je eigen taak hebt op deze aarde. Iedereen heeft zijn eigen ‘dreamsong’, zijn of haar eigen spirituele landschap. Deze draag je met je mee vanuit je voorouders. Het is aan jou om er contact mee te maken. Zodat je gaat leven vanuit de wijsheid van je hart, vanuit wie jij ten diepste bent”.

Je kunt een muziekopname met haar stem beluisteren op haar website: www.droomtijdvandeziel.nl

 

Deze sjamanistische Droomcirkel wordt aangeboden door trainingscentrum CIrkeL, Centrum voor Intuïtief Leiderschap in Groningen. CIrkeL is een samenwerkingsverband van sjamanistisch coach Layla Radjab en systemische counselor Marieke Mosk. Doel van ons centrum is het helpen realiseren van jouw kwaliteiten als mens en deze helpen ontwikkelen in verbinding met je oorspronkelijke natuur. Onze kennis en ervaring is verankerd in de oorspronkelijke natuur van alle dingen, geworteld in sjamanisme en spiritualiteit. Onze workshops en trainingen bestaan uit sjamanistische Droomcirkels, drumcirkels, klankconcerten en het werken met Systemische Opstellingen, waaronder Opstellingen met Paarden. Neem een kijkje op onze website: www.trainingscentrumcirkel.nl

Gegevens

Datum:
september 6
Tijd:
13:30 - 16:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0630041121