06-30041121 info@novastrada.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop financiële vrijheid: laat geld voor jou werken i.p.v. andersom!

11 oktober 2023|19:30 - 21:30

Wil jij ook zo graag meer vrijheid? Meer tijd en geld om leuke dingen te doen? Stop dan met piekeren over je financiën en stop met overleven in de ratrace. Je hoeft niet je hele leven lang keihard te werken voor dat grote huis en die dure auto, waar je door je drukke leven maar weinig van kunt genieten. Financiële vrijheid is voor iedereen mogelijk, maar je moet er wel iets voor doen.

In deze workshop leg ik uit wat financiële vrijheid nu eigenlijk is. Ik vertel over mijn eigen weg naar financiële vrijheid en de lessen die ik leerde. Ik laat zien wat rijke mensen anders doen en hoe je deze strategie zelf kunt toepassen, zodat je stap voor stap financieel vermogen opbouwt. Geen ‘woo-woo-verhaal’ dat je over een jaar miljonair kunt zijn. Maar een bewezen strategie waarmee je financieel vrij kunt worden op een manier die bij jou past. Zodat geld jou de vrijheid geeft om het leven te leiden dat écht bij jou past.

Deze workshop is voor mensen die hun oude patronen willen loslaten, die verandering willen brengen in hun leven en nieuwsgierig zijn naar wat financiële vrijheid zou kunnen brengen.

Wanneer: woensdag 11 oktober 19:30 – 21:30 uur
Kosten: 15 euro
Wie: De workshop word gegeven door Maartje Ronda van Geluksplukkers.

Voor meer info over de workshop en om je op te geven klik hier! 

Gegevens

Datum:
11 oktober 2023
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://geluksplukkers.nl/financieel-vrij/

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0630041121