06-30041121 info@novastrada.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Restorative Reiki Healing

23 september 2023|13:00 - 16:00

Restorative Reiki Healing

Een unieke workshop voor een ieder die rust naar een ‘next level’ wil brengen. We gaan, na een korte ceremonie, een yin yoga sessie doen waarbij de aandacht gelegd wordt op het verbinden van lichaam en geest en het openen van het hart. Tijdens de sessie zullen twee Reiki behandelaars door middel van zachte aanraking je energie nog meer laten stromen. Door middel van reiki kunnen blokkades op fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel niveau losgelaten worden.

Als extra optie kun je deze middag een microdosering truffels nemen. Dit is een liefdevolle en zachte manier om kennis te maken met de truffel. Het bevat de stof psylocibine waarbij de dosering zeer laag is en je geen ‘trip’ effecten zult krijgen. De effecten zijn zacht en subtiel bij deze doseringen, dus kun je goed voelen wat plantmedicijnen voor jou kunnen betekenen.

Na al dat moois ben je klaar voor een diepe ontspanning met iRest® yoga nidra. We nemen de tijd om weer terug te komen en eventueel ervaringen te delen.

Van tevoren ontvang je informatie over de workshop en de microdosering. Heb je twijfels of vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen. De workshop word gegeven door Bea Visser van Vibe Yoga.

Datum: 23/9 2023
Tijd: 13:00 – 16:00
Bijdrage: 47,50

Om je aan te melden en voor meer info klik hier..

Over Bea

Al meer dan 13 jaar heb ik een passie voor yoga. Ik houd van leren en mij persoonlijk te ontwikkelen en in yoga vind ik dat helemaal terug. Ik vind niets leuker dan om mijn kennis door te geven en jou te inspireren om ook over jezelf te leren door yoga. Dat doe ik met een ‘beide beentjes op de yoga mat’ aanpak.

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
23 september 2023
Tijd:
13:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Site:
https://vibeyoga.nl/product/reikihealing/

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0630041121