06-30041121 info@novastrada.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

8-weekse Mindfulness Training (MBSR)

april 10|19:00 - 21:30

8-weekse Mindfulness training (MBSR)

Mindfulness wordt ook wel aandachttraining genoemd. Mindfulness zorgt ervoor dat je stopt met piekeren, minder stress ervaart, effectiever werkt en lekkerder in je vel zit. Door aandacht te geven aan wat je doet, denkt en voelt, creëer je meer openheid en helderheid. Dat helpt om keuzes te maken die voor jou goed zijn. Als je bijvoorbeeld gestrest bent, heb je behoefte aan rust. De reactie is dan vaak maar doorgaan; nog even dit afmaken, nog even dat regelen. Mindfulness leert je om dan te stoppen.

Effectief
Mindfulness is bewezen effectief bij stress, burn-out en allerlei stress gerelateerde klachten. Maar ook bij mensen die het moeilijk vinden om nee te zeggen, moeite hebben om grenzen aan te geven of last hebben van een gejaagd gevoel kan mindfulness effectief zijn.

Werkwijze
De training bestaat uit 8 groepsbijeenkomsten van 2,5 uur en een stiltedag van 6 uur. Tijdens de bijeenkomsten worden yoga, zit- en loopmeditaties en andere oefeningen gedaan om de aandacht te trainen. Ook worden de oefeningen nabesproken. Het is belangrijk om tussen de sessies door tijd te reserveren om thuis oefeningen te doen. Dit vraagt ongeveer 30-45 minuten per dag. Voorafgaand aan de training zal per mail gevraagd worden een korte vragenlijst in te vullen en is er een telefonische intake.

De trainer
De training wordt gegeven door Philip Kocken. Aan de Radboud Universiteit is hij opgeleid tot mindfulnesstrainer, bij Eline Snel tot kinder- en jongerentrainer en bij het Instituut voor Mindfulness tot compassietrainer. Hij is lid van het Mindfulness Register, gecertificeerd Gevorderd Trainer van de beroepsvereniging VMBN en opgenomen in het nationale en internationale MBCL Register.

Datum Evenement: 10, 17, 24 april / 8, 15, 22 mei / 5, 12 juni. 25 mei stiltedag
Tijd Evenement: 19.00 – 21.30uur
Bijdrage: €450,- incl. BTW. Bij vergoeding werkgever €550,- excl. BTW
Aanmelden of vragen: pikobee.nl/aanmelden/

Kijk voor meer info over mindfulness en vergoedingsmogelijkheden op zijn website: www.pikobee.nl

Gegevens

Datum:
april 10
Tijd:
19:00 - 21:30
Evenement Tags:
, ,

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0630041121